NimetDilmen Fulisko O kadar mı yoqunlar. Umarım bende aynı sorunla karsilasmam canım. Herqün qece 12 den sonra ara sor illa ki düscek randevu
Derininannisi Fulisko hayır sadece ultrason kadın Doğum yapmıyor ki kontrol etsin sonuç veriyor bişey varsa söylüyor kendi doktoruma götürdüm ben de o baktı
Zuhresule Zuhresule ki ultrasona bakan doktor herseyi söylüyor tekrar doktora göstermek anlamsız 🤷🏻♀️
Fulisko butterfly4 bildiğim kadarıyla anadolu yakasında bi ümraniye araştırma birde zeynep kamilde yapılıyor ama randevu bulmak imkansız
Berfintezel2426 kocisininprensesi takipli hastayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri gidiyorum 😔 banada çok pahalı geldi
kocisininprensesi Berfintezel2426 ben takipli hasta olduğum için 194 ödedim Aralık ayında o zaman muayne ücreti 80 TL idi
Tlaytas Berfintezel2426 yavuz bey var orda o daha iyi bi doktor bi kere muayene oldum cok begendim ama esimden dolayi kadin doktora gectim
Tlaytas Berfintezel2426 yok canim sanmiyorum eltim sezaryan olucak onada 1300 demisti 2 ay sonra dogumu var
Tgcdmr Fatley bende zeki beyden randevu aldım. Ve çok tavsiye üzerine aldım. Anadolu yakasında bu işi en iyi yapan 2. Kişiymiş işinde de çok başarılıymış.
Fatley Tgcdmr ben memnun kaldım kendisinden epey ilgilendi sağolsun:) güzel haneler alırsınız inşallah