Fulisko Saol canım. Benim en başından Beri kahverengi lekelenmem oluyrodu. Ama sürekli günün 24 saati. Normalde 2 haftada Ayda 1 kontrol olur. Ben haftada bir kere gidiyordum. Problemlerimi anlatıyordum. Korkuyordum. bebeğin kalp atışına bakalım diyordu. Kalp atışı var sıkıntı Yok. Nadir hamilelerde olabiliyor diyordu. Üstelik 3.5 aylık hamile olmama rağmen bitmiyordu lekelenme. Sadece 5 dk durabiliyordum. Kalp atışı dinletiyordu. O kadar. Ve ben büyük abdestimi yaparken vajinamdan kan geliyordu. 3.5 aylıktan sonra da bu oldu. Aceleyle gittim yine. Yine aynı şeyi yaptı. Geçiştirdi. Ben Adana’ya gitmiştim. Orda yine kan geldi. Gittim hastahaneye. Doktor bebeğinin eşi aşağıda dedi. Ben şaşırdım. Senin durumun çok tehlikeli dedi. Progestan kaç ml kullanıyorsun dedi. Bende kullanmıyorum vermedi bana dedim. Oradaki doktor çok sinirlendi. Hemen gittiğinde konuş dedi. Ve ben gittiğim de durumu anlattım. Aaa evet eşi aşağıdaymış diyor. En kötü sezeryan olursun ya falan dedi. Ben çıktığım gibi o gün Ayşegül’e gittim. Ama çok geç kalmıştım. O da bir sürü iğne ilaç verdi. Ama düştü. Doktor çok çok önemli