Eylley Yrdgl23 losyon kullanıyorum temizlik yapıyorum eşime ve kızıma tablet verdim. Bitmesini umuyorum. Çok zor bir süreç çok yıpratıcı
Yrdgl23 Eylley 7 aydır uğraşıyorum bı ara geçti ama yine tekrarlandı şu an kiyafetlerimi 60 derecede yıkayıp 3 gün ağzı kapalı torbalarda tutuyorum asla geçmiyor kafayı yiycem
Eylley Yrdgl23 tekrar bulaş aldığınız biri mi oldu acaba. Tedavi olmayan biri varsa görüştüğünüz her temasınızda tekrar hasta olursunuz. Çocuklar okuldan getiriyor da olabilir. Eşinizin iş yerinden de
Eylley Yrdgl23 ailece tedavi olmalısınız. Tüm giysilerini ütüleyip giyin. Nevresimleri günlük değiştirin ve evinizi ilaçlatın.
Zeynep9120 Ftmky1 evet baktırdm hepsi normaldi alt ast degerlerm biri 12 dgeri 13tü ayrıca bilirubin degerı dahil hepsi normal sukur gebelk kolestazında zaten genelde avuc ici ayak altı kaşınmaları oluyor degerlerde normal
MomEsra_ HandeK1 benimde aynı maalesef bio oil yağ kullanıyorum iyi geliyor doktorum çatlağın çözümü yok ama kaşıntını bu şekilde durdurabilirsin demişti
HandeK1 MomEsra_ Evet banada aynı şekilde söyledi bi kaşıntıyı azaltıcak krem verdi birde çatlak kremi verdi sabah akşam kullanıyorum.