HandeK1 Merhaba güzel anneler 🙏 Şuanda 3 aylık hamileyim ve sürekli vücudumda kaşıntılar oluyor daha önce bu tarz bir şey yaşayan annelerimiz var mı ? Varsa ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar..
Kader-e HandeK1 canım karım büyüdükçe karnın kaşınması normal ama eğer vücudunun her yerinde varsa karaciğer enzimlerine baktırmanda fayda var. Gebelik kolestazı olabilir, doktoruna danış 💖
Sosyalbiri HandeK1 ben de 19 haftalık hamileyim basenlerimde kaşıntı ve döküntü var doktora da söylemeyi unuttum. Kabarıyor benimki
Zeynep9120 HandeK1 benmde 3 aylıkken basladı ama bacaklarm kollarm flan 7.ayın icindeym halen devam hcbsey etkı etmıyor bu sene herkesten cok duyuyorm gebelkte kasıntı olayını neyden kaynaklanıyor bu kdar acaba
MomEsra_ HandeK1 benimde aynı maalesef bio oil yağ kullanıyorum iyi geliyor doktorum çatlağın çözümü yok ama kaşıntını bu şekilde durdurabilirsin demişti
HandeK1 Kader-e Karnım dışında göğüslerim belim de çok kaşınıyor. Her duştan sonra yada günde en az 1 kere vücudum kuru kalmasın diye yağ sürüyorum ama yinede çok kaşınıyor. Söylediğinizi de dikkate alıcam çünkü bir kaç kere bende kolestazı yı duydum çok teşekkür ederim 🙏
Kader-e HandeK1 rica ederim canım. Benimde karnım çok kaşınıyordu doktorum her kaşındığında yağ, krem kullan dedi. Günde bi kere değil her kaşıntıda sürmek lazımmış çatlak olmaması için bilgin olsun🌸
HandeK1 Eylley İnternette okuduğum şeyler gibi bi belirtim yok ama benim arada kaşıntılarım oluyor uyuzda sürekli kaşıntı olmaz mı
Eylley HandeK1 benimde sürekli kaşıntım yok ama uyuz dedi de. Kızıma da bulaştı. Sinek ısırığı gibi çıkan şeyler kaşınıyor
Ftmky1 Zeynep9120 gebelik kolestazı olabilir alt ve ast değerlerinize baktirdiniz mi hiç karacigerde bı problem olabilir
HandeK1 Sosyalbiri Evet canım göründüm çok şükür bi sıkıntı çıkmadı 🙏 Doktor büyüdüğü için yada çatlayacağı için kaşıntı yapıyor olabilir dedi çatlak kremi ile kaşıntı kremi verdi kullandım sabah çok şükür bi kaşıntım yok.🌸 Bu arada hamilelik kolestazı genellikle bazen 5. Ve 6. Aylarda çok sık gözüküyormuş 3. Ayda gözükme ihtimali yüzde sıfır dedi 🥰
Zeynep9120 Ftmky1 evet baktırdm hepsi normaldi alt ast degerlerm biri 12 dgeri 13tü ayrıca bilirubin degerı dahil hepsi normal sukur gebelk kolestazında zaten genelde avuc ici ayak altı kaşınmaları oluyor degerlerde normal
Eylley Yrdgl23 losyon kullanıyorum temizlik yapıyorum eşime ve kızıma tablet verdim. Bitmesini umuyorum. Çok zor bir süreç çok yıpratıcı