Melissayda 18+2 haftalığım detaylı ultrason için 10 şubatta gideceğim 21+3 oluyorum o zamana bence sende yaptır canım çok geçmeden her şey inceleniyor 🌸
Sdurum 17+3 olduk zaman çok hızlı geçiyor cinsiyet ogrendinizmi bize erkek dendi ama kesin olarak bi kez daha bakalim dendi umarim sağlıklı olurlar
Beyza2329 Mry2020 bence sen yanlış söylemiş olabilirsin uygulamada 8 haziran gözüküyor canım doktorum henüz bir şey söylemedi🌸
Beyza2329 Esma006 uygulamada 8 haziran gösteriyo anacım bende anlamadım doktor bişey demedi daha ama mayıs olabilir
Sdurum 17+3 bizimde 26 Haziran gözüküyor kavuncu haftada erkek dendi bize kesin degil dedi degisirmi acaba Beyza2329
Beyza2329 Sdurum hayırlısı ne ise o olsun bence ama 17 den sonra değişeceğini düşünmüyorum ama genellikle herşeyinde nötr renk kullanmaya calıştım ne olur ne olmaz 😂😂😂
mrsyildizmom Sdurum bende 17+3’üm 27 Haziran görünüyor tahmini doğum :) 14.haftamda doktor kıza benzetti bir diğer kontrolünde netleştiririz dedi 28 Ocak haftaya kontrolüm var 😊🌸
Sunshinez Ben de 20. haftadayım, 4 Haziran gösteriyor doğumu:) detaylı ultrason için doktorum 21. Hafta gel dedi, önümüzdeki hafta gideceğim ☺️
1710an- melike1-2 hangi hastanede çektireceksiniz detaylı benimde 1-2hafta içinde çektirmem gerekiyor 19+2 yim şuanda
Melek38_ Beyza2329 Bizde 20+5 den selam ederiz🥳 nefes alamıyorum özellikle yemek yedikten sonra 😔Karnımı gergin hissediyorum. Birde bebişim iyi tekmeliyor bazen uyuyamıyorum tekmesinden maşallah 😅 şimdiden böyle 9 ayında ciğerimi deler diye tahmin ediyorum. Deytaylıyı yaptırırım çünkü minik bir sıkıntı vardı devam ediyor mu onu merak ediyorum
Beyza2329 Merve_kucuk Melek38_ aynı problemler bende var ama henüz tekmelemeye başlamadı şişkinlik ve nefes alamama çok rahatsız ediyor benide genelde yemekten sonra nefes alamıyorum zaten 😂
snylyy Melek38_ 21+0 aynıyım maalesef öyle bi şişkinlik oluyor ki karnım gerilmekten patlayacak gibi hissediyorum çok kötü
Merve_kucuk Beyza2329 Merhabalar 20+0 dan selamlar sizler kaçtasınız😂 19+1 olacağım az sonra ☺️ Beyza2329 siz yaptırmayı düşünüyor musunuuuz Evet Bez olarak pure baby aldım ben.
Gamze0991 Tam 16 hafta haftalıgım kızlar devlete gidiyorum hala cınsıyet ogrenemedım bu haftalar arası genelde erkek galıba bı kaç arkdaş cınsıyet erkek yazmış yakın haftalar
BTop Beyza2329 bizde bugün 19 haftalık olduk🥰 detaylı yaptırcam 25 Ocak randevum doktorum detaylı usg yapacağını söyledi. Bez olarakta prima premium care alıcam.
Ewy BTop ben de bugün 19 hafta oldu. Detaylıyı 3 şubata aldım. Bebek hareksti hissettiniz mi. Çok kafama takıyorum.