2cocuk2kopek Me_liike hayır canım tam tersi ilk 3 ay riskli olduğu için hemen bildirmek lazım çünkü ağır iş vs yaptırmıyorlar ona göre davranıyorlar. Hamilelik şartları farklı
Me_liike Elif4774 ben aileme 2 aylık olunca söyledim acil bir durum olursa bilsinler diye akrabalara 3 ay dolunca söylemek daha mantıklı geliyor
Elif4774 Me_liike Eşime dayanamayıp söyledim ailesine söylemek istemiyor ben aileme söylerim de bir kontrol iyi gecsinde bugün 5 haftalık olduk bakalım artk
Kur Eşimle beraber yaptık testi 8. Haftada kendi aileme söyledim 3 aylığa yakınkende eşimin ailesine söyledik şuan 20+1 im detaylıdan sonra da sosyal medyada eşimle bir resim çekilip paylaşmayı düşünüyorum 🥰
Me_liike 2cocuk2kopek anladım canım benim işim ağir değil muhasebe işi yapıyorum o yüzden beklerim en azından 15 haftalık olana kadar
Me_liike Sumiire 32 haftada rapor getirip doğum iznine ayrılıyorsun ondan önce rapora gerek yok kadın doğum doktorun riskli bulursa rapor verir dinlenir yine çalışabilirsin
Sumiire Me_liike yok normalde hafta içi 10 saat çalışıyosan 8 saate düşüyor mesaide yaptıramıyolar ayrıca ayda bir defa ücretli bir gün izinin oluyor
tubavarlikk Mutlulukkk en iyisini yapmışsınız herkes bi cinsiyet tahmininde bulunması gerektiğine inanıyor sanki bıkmıştım artık tahmin duymaktan sanki bilene ödül vericez ya 😑😅
ZeynepDuru17 Me_liike 6 aylık falan dim haber verme gibi bişey olmadı kaynım herkese söyledi ozaman 🤣