Deleted33000 Fatmaacylnn oo maşallah sen doguracaksin ben daha 16+2 yım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini erkek bebekti dimi seninki
Fatmaacylnn Deleted33000 eveet artık sayılı günlerim kaldı bakalım ne zaman gelcek benim bebiş 🥰evet erkek💙 Amin inşallah çok teşekkür ederim 😍 sizin ki daha yeni sayılırmış sizde hayırlısıyla bitirirsiniz inşallah 🤲
Kubraftskci Deleted33000 valla erkek dedi doktor degismezse ilk devlete gittm erkeğe benzetti özele gittm iki defa oda erkek dedi bakalm kısmet 😅
Deleted33000 Kubraftskci ay benimkide erkek dedi doktor hayırlısı olsun kiziimda var oğlumda var benim sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil seninde ilk erkek dediyse kesindir muhtemelen sağlıkla kucağına al inşallah tatlım🤣🥰🥰🥰
Deleted33000 Kubraftskci ben hiç anlamıyorum kız doktorum bana da ultrasonda gösteriyordu bak bak pipisi diye ama hicbisey göremedim ben hayırlı evlat olsunlar inşallah😍😍😍
Beri-4835 Kubraftskci İlk hamileliğimde Ceviz, kuru incir, tahin helvası, yogurt, yumurta, kaşar peynir tükettim 3650 gr doğdu oğlum.
sevaldqn1 Kubraftskci muz soda kaşar tüketmiştim çoğunluk bebeğim 3500 doğdu sizde deneyebilirsiniz 💕