777_elf Adaklc6 canim sende sanirim bu gun 9+0 oldun bende bugun 9+0 oldum yurt disinda yasiyorum heniz doktora gitmedim ultrasona aceba siz gitiniz mi ve adetiniz duzenlimi kusura bakmayin cok soru sordum ama daha once dusugum olduğu icin tedirginim benim 38/40 gun arasi 32 gununde hamile oldugumu ogrendim siz ne zaman ogrendiniz 🤍
Adaklc6 777_elf evet 9 hafta oldum benimde gecen yıl adetim cok düzensiz di 10 gun falan geçmişti sag tüpüm de komple kapalı olduğundan ben hamilelik olmaz diye düşünüyordum adet gecikmelere de alışık olduğum için test yapmak hic yoktu aklımda arkadaşımın ısrarı üzerine yaptim öğrendim de 5 haftalıktı ultrasona da girdim 6 hafta da gördüm Altan ultrasonla karin germe ameliyatı olduğum icin üstten göremediler siz daha görmediniz mi
777_elf Adaklc6 hyr yurt disinda yasiyorum 12 haftada ilk ultrason. Ozekede gitmek istemedim daha once kayiplarik okdugu icin sonra kafama cok takiyorum bu sefer de zamana biraktim devlet hastanesinde
aanonim Bizde 10 haftalık olduk 2 gündür kendimi normal hissediyorum korkutuyor da bu durum beni sadece uyku durumum var bir de mide bulantısı için ilaç içiyorum sabah akşam hapşırırken vs rahmime iğne batması gibi oluyordu artık öyle de olmuyor normal herhalde
170420 777_elf 10+3olduk 10aylik kızım var 5yasinda oğlum var supriz bir gebelik mide bulantılarım var malesef hapla iyi oluyorum kızım için enerjik olmak zorundayım yoksa başımı bile kaldırmak istemiyorum
Qwer12345 11 hafta oldum bugün, ilaç kullanmama rağmen sabahları çok midem bulanıyor hala, özellikle 10. Haftada çok arttı her sabah kusuyorum umarım geçer
Egss 10+3 Ben bugüne kadar hiç gündüz bulantısı yaşamadım Ama son 3 haftadır ikindi gibi başlayıp Gece yarılarına kadar süren mide bulantım var. Tüp bebek yaptırdım bu yüzden çok fazla ilaç kullanıyordum mide bulantısı için de ilaç kullanmayayım diye dayanmaya çalışıyorum🤷🏼♀️
Boncuk3434 Merhaba arkadaşlar bizde bugün 10 haftalık olduk. 4,5 yaşında bi oğlum var geçtiğimiz haziran ayında bi düşügüm oldu ekşi aşırı yiyorum tutamıyorum kendimi bilmiyorum nedense bunda hiç bişey yiyemiyorum çok da tedirginim hep bişey olacak
Talentedmom 777_elf 2.gebeliğim 10 haftalık olucaz yarın mide bulantılarım hala bitmedi ilkinde bu kadar kötü olmamıştım