777_elf Benim 2 gundur mide bulantılarım biti bayağı enerjik hissediyorum sadice akşamlari kasiklarim da baski ve hafif agri var sizde durumlar nasil? (9+0)🌸
efeduru 777_elf ben 10+4 günlüğüm ilaç icmesem midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor onun haricin de enerjik olmak zorundayım iki yaşında bir oğlum var ama genel olarak çok şükür iyiyim sağlıkla alın kucağınıza 🩷
av0kado 777_elf bizde 9+0 ama hiç belirtim yok bazen endişeleniyorum. Nadiren kasık bölgemde ağrı oluyor. Rahimimde iğne batması gibi his oluyor bunun dışında bişey yok bilmiyorum normal mi nasıl 🥲 salı günü randevum inşaallah herşey güzel gidiyordur 🤲🏻
170420 777_elf 10+3olduk 10aylik kızım var 5yasinda oğlum var supriz bir gebelik mide bulantılarım var malesef hapla iyi oluyorum kızım için enerjik olmak zorundayım yoksa başımı bile kaldırmak istemiyorum
777_elf Merve1602_ benim 2 gun once uyandim mide bulantim yoktu hata çok korktum bi terslik mi var diye
av0kado 777_elf Benimde aynı akşamları oluyo bazen oda bir de sabah iğne batması gibi oluyor onun dışında bişey yok.
Serpil2167 Benim mide bulanti şikayetim çok şükür azaldı fakat sürekli halsizlik var üstümde uyku hali oluyor bide doymak nedir bilmiyorum iştahım açıldı baya :) (11+0 )
Adaklc6 Mide bulantım olmadı ara ara ekşime yanma gibi bir şey oluyor Birseyler yiyince düzeliyor kasiklarim da agrı batma gibi şeyler mevcut hepimizde olduğuna göre bir sorun yoktur diye umut ediyorum uyku hali halsizlik var bir de 9 haftaya 1 gun kaldı 🥰
777_elf Adaklc6 canim sende sanirim bu gun 9+0 oldun bende bugun 9+0 oldum yurt disinda yasiyorum heniz doktora gitmedim ultrasona aceba siz gitiniz mi ve adetiniz duzenlimi kusura bakmayin cok soru sordum ama daha once dusugum olduğu icin tedirginim benim 38/40 gun arasi 32 gununde hamile oldugumu ogrendim siz ne zaman ogrendiniz 🤍