Yonca59 Haco canım benimkilerde tek yumurta ikizi bazen hissediyor gibi oluyorum çok kuvvetli değil tabıkı
Haco Yonca59 benim ki cift yumrta ikizi bende tam olarak hissediyormuyum emin degilim birde benim kilomda var geç hissedeceğim galiba
Yonca59 Haco bende 68 kiloyum 16. Haftamda doktora suan hareketlerini hissediyor olabılırmıyım dedim oda bağırsak hareketi olabılır 20 den sonra net hissedersin dedi
aysegull01 Haco ben her gün bakıyorum göğüslerime 😂 şimdide su karında çizgi oluyo mus ya bende olmadı ona taktım neden olmadı diye 🤣
Haco aysegull01 bende oldu ya onada bakıyorum hergğn koyuşatımı koyulaşmadımı diye yukarı dogru gidiyor 😂😂 sen kaç haftadasın
Haco aysegull01 bende sonradan cıkmaya başladı ama cok belirgin degil zaten cok hafif rengi var sonra koyulaşacak heralde
Haco Yonca59 benim biri kız digeri kendini göstermedi bir türlü doktor dedi ki cok edepli ama %80 kız olur ikizler genelde aynı oluyor dedi
Yonca59 Haco benımki tek yumurta oldugu için zaten bırı kız bırı erkek olma ihtimali yoktu ıkısının cinsiyetide aynı oluyor
Haco Yonca59 cift yumurta benim ki bekledim biri kız biri erkek olsun diye nasip digeride kız heralde bu zamana kadar göstermedigine göre