Betul_ksa42 Geçmiş olsun canım benim sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah bebiş kuveze neden aldılar acaba 🫶🏻
_Mother_ Srp53 iyiyim ben şükür bebeği de yanıma getirseler daha iyi olacağım böyle tuhaf oldum doğum yaptım ama bebek yok
Hkduman _Mother_ bi an önce sağlıkla hastaneden çıkıp evinize dönersiniz inşallah çok geçmiş olsun atlatmışsınız
Elcin-Meryem _Mother_ canim benimmmmm saglikla al kucagina bende 37+1im 27sine planli sezeryanim var hayirlisiyla bana da dua et brnde sana edecegim nasilsin?dogum fln oldu mu?
gokgok34 Elcin-Meryem Elcin-Meryem sezeryan tarihini ne zaman verdi doktorunuz🥹 ben 37 e giricem henüz tarih yok🤦♀️
_Mother_ Elcin-Meryem Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla al kucağına Rabbim ne seni ne diğer anneleri o dar yerde koymasın sağlıkla doğum yapın bebek şuan yanımda şükür her şey yolunda 2700 doğdu ama çok küçük zayıf baya
Ayselcnt _Mother_ hayırlı uğurlu olsun canım.. sağlıkla analı babalı büyüsün inşaAllah..🥰 darısı sağlıkla bizim başımıza inşaAllah..
Elcin-Meryem _Mother_ amin canim amin Kiz benim ilk kizimda 2700doogmustu ama cabuk toparlandi merak etme canim Dudagi nasil istersen ozele resimi atarsin bakarim❤️🌸
Srp53 _Mother_ şükür canım o da halledilir sağlıkla büyüsün inşallah 🤲ne güzel kurtuldun darısı bize olsun güle güle büyüt 🌸