_Mother_ Kızlar 36+3 haftalık sabah suyum geldi yatış yapıldı şimdi dua edin lütfen bebeğimde dudak damak teşhisi de var sağlıkla atlatalım
616171_ _Mother_ hakkında hayırlısı olsun korkma kendini strese sokma canım Allah kolaylık versin inşallah♥️
Srp53 _Mother_ yaaaa canım benimmmm inanmıyorum buraya muhakkak yaz gelişmeleri merak ederim. İkiniz için de hayırlısı olsun inşallah 🌸❤️
Hilalyrdkl _Mother_ hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah 🤲 Allah yardımcın olsun bir avazda doğsun inşallah 🤲
12betul _Mother_ sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah şu gibi doğum olsun . Buraya yaz mutlaka bende merak ederim
deletedmom43191 _Mother_ dudak damak sıkıntısı var demiştiniz gerçekten de öyle mi doğdu bazen yanilmalar oluyor çünkü o konuda
_Mother_ deletedmom43191 dudağında hafif yarık var evet ama damakta ilk ön muayene de yok dedi doktor inşallah yoktur şuan küvezde daha yanıma gelmedi
_Mother_ Srp53 iyiyim ben şükür bebeği de yanıma getirseler daha iyi olacağım böyle tuhaf oldum doğum yaptım ama bebek yok