Esmaey Berivanahmet evet 2 gün öncesinde nişanım gelmişti sonra doktoruma kontrole gittim o gün zaten sancım vardı o dsa biraz rahmimi uyardı 3 cm açıklık olduğunu söyledi o gün sancılarım artmaya devam etti
Esmaey 1mutluAnneee1 kendi sancınızı bekleyin daha iyi olacak inşallah umarım ıstedıgınız gibi olur hersey Allah yardımcınız olsun
fairytale07 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh 🥹🌸 dua edin bizde sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Allah’ın izniyle 🤲🏻
zeynephkn07 @Esmaey neden dikişiniz oldu acaba yanlış ıkınma falan mı bebişte sağlıkla büyüsün inşallah ama kilolu da doğmamış
Esmaey zeynephkn07 yani bilemiyorum ilk dogumum ıkınmayı yapamamış olabilirim ama doktorumla konuştum her doğumda dikiş olur genelde dedi
Gunesmerv Esmaey Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🙂 36+2de 2900 küsür dedi doğuma kadar kaç olur bilemem sizin 6 dikişiniz varsa benim kaç olur diye düşünmeden edemedim şu an🥲 muhabbet hanımda mı doğum yapmıştınız
Esmaey Gunesmerv evet muhabbet hanım ama ben yanlış ıkındım korkutmayın kendinizi doğru ıkınma videoları var YouTube da izleyin belki de dikişsiz doğurursunuz inşallah ❤️