aslanmommy 17+2 erkek bebiş 🩵 12 haftada öğrendim ve cinsiyetini ☺️ şuan sabırsızlıkla heraketlerini hissetmeyi bekliyorum 🤲🏻
Sema0343 aslanmommy Ben Dün gece hissettim ilk defa 16+4 nerde olduğunu fark ettim sağ taraftaydı sol tarafa geçti iki defa oldu başka olmadı dışardan hissetmek istiyorum artık bende .
gunesveguney Sema0343 cinsiyet erkek 🩵 göbek biraz var ama çok anlaşılmıyor bence 😅 sırtım ağrıyor iştahsızlığım var ama onun dışında iyiyim şükür ☺️
2bebek-41 Sema0343 erkek biraz daha çabuk ve net belli oluyor ilk cocugum erkek 12..haftada netti oda ☺️
Nutella- Sema0343 yaa ben ilkinde de bunda da hiç istemiyordum çıkmasını ilkinde geç çıktı ama bunda şimdiden böyleyse sonra napıcam diye düşünüyorum 😅
Beybiyoda 17+4 zaman zaman mide bulantısı yaşıyorum, bu haftaya kadar çok yorgunluk hissetmiyordum ama 3 gündür halsizliğim var. İştahsızlık da oluyor midem arada bulandığı için. Hepsi geçer diye umuyorum 🙏
Sema0343 Beybiyoda Bende bu dönemde çok enerjik hissediyorum kendimi. ilk aylar çok yorgun bitkin sürekli uyku hali vardı. ama şu aralar çok iyiyim .Arada sırt agrım oluyor Ayakta yada iş yaptığım zaman vücudum baya zorlanıyor.
KubraKcc Bizde 15+2 deyiz . Cinsiyeti göstermedi henüz süpriz yapacak sanırım.Şiddetli bulantım kusmam vardı çok şükür baya azaldı. 3 gündür de geçmeyen sağ alt karın ve kasık ağrısı batması yaşıyorum😞 ayakta çalışıyorum ondan sebep mi bilmiyorum korkuyorum da🙁
Sema0343 KubraKcc Rabbim Kolaylik versin.Belki Çalışmanızdan kaynaklı bu ağrılar olabilir Doktorunuza Danışmanızda fayda var. Bende evde iş yaptığım zaman ayakta kalınca vücudum baya yoruluyor benimde sırtım kasıklarım vs çok ağrır. Normal de devlet hastanesine gidiyorum cuma 17+3 oluyoruz belki ordaki doktorum söyler. ama biz özelde 14 haftalikken erkek. olduğunu öğrendik. bebeğin pozisyonuzla alakalı birazda bu durum.
Sema0343 aysegull01 Aaaa çok sevindim:) Hayırlısıyla Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip etsin Rabbim:) Hisleriniz doğru çıktı mı? Ben Hep Kız hissediyorum diyordum Ters köşe oldum Eşim hep erkek demişti:))
aysegull01 Sema0343 amin inşallah 🥰 ay yok ben direk kız dedim hep eşim de erkek dedi bende ters köşe oldum hatta bugün gidince yine kız der dedim ama gösterdi herseyi %100 erkek dedi ordan devlete gitmiştim tahlil için oda erkek dedi 😊
Sema0343 aysegull01 Doktor’un Yanına girmeden önce ne hissettiklerimizi eşimle kısa video çekmiştik içeri girdik Doktora dedim cinsiyeti görürseniz kağıda yazarmısınız diye oda tamam dedi renkli ultrasona geçince direk gördük zaten doktor bile şok oldu ben napıyım şimdi diyor sen kendin istedin renkli ultrasonu dedi öyle likle güzel bir anı oldu bize. baya hislerimde yapılmıştım.
Rmysa97_ 16 haftalığım doktor %80 kız dedi 😊 midem hala ara ara bulanıyor hazımsızlık şimdiden başladı bazen çok iyiyim bazen çok zorluyor Rabbim herkesi bebeğiyle hayırlı kavuştursun 🌸
Sema0343 Rmysa97_ Amin İnşallah sağlıkla Gelsin. Evet bazen bende çok enerjik hissediyorum bazen de çok bitkin yorgun 😍