Annemidedinsen Son adetim 20 Aralık bugün adetim gecikeli 1 gün oldu 2 test yaptım pozitif çıktı kan baktırdım Beta 88,26 şimdi hamilemeyim sizce pazartesi doktora gitsem belli olur mu
Yazmelegi_ Annemidedinsen gebesiniz ve muhtemelen 4 haftalıksiniz gitmek için bence erken ama beta artış takibi yapabilirsiniz
Sonyaazz Annemidedinsen evet hamilesin canım ama önemli olan beta artış oranin ama şuan doktora da gitsen daha gorunmez birşey kan takibi yaptır artışına bak önce bence derim 🙏🏻🌸
bebegimibekliyorum__ Annemidedinsen hamilesin canım ama lekelenme vs olmazsa bence en az 1 hafta sonra git. Benim ilk beta 1400 çıkmıştı 10 gün sonra gittim kese net göründü minicik de bebiş vardı
Baharkle Annemidedinsen benimde sat 18 aralıktı 3 gün önce beta 435 çıktı bir hafta sonra gel dedi bana
Yazmelegi_ Annemidedinsen bir veya iki sefer verirseniz olur, artışı net öğrenmek için 2 güne bir verirseniz daha iyi ama yinede icim rahat etsin derseniz gidin doktora
semahanim Annemidedinsen hayır tabiki regliniz biraz daha geciksin o zaman verin bakım yükselme var mı
Annemidedinsen Baharkle seninki çok yüksek çıkmış bana göre niye acaba tuttuğu güne göre mi değişiyor. Ay nasıl beklicez bir hafta daha 😅
umtbebe Baharkle belirtiniz var mıydı benimde aat 18 bende olmadım bı kere verdim 0.100 çıktı bidaha verdim 2.0 çıktı bıraktım bende kan vermeyi
Hellobeybii Annemidedinsen tebrikleeerrr hamilesinizzz🥰 solgar folat kullanmaya başlayın, 2 haftaya kese görünür inş👏🧿
tosbaaa iki test pozitif çıkmış beta çıkmış hala hamile miyim diye soruyorsunuz ben de bunu anlamıyorum :)
Crown23 Annemidedinsen 88 değerle zaten hicbisi göremezsiniz yani 2 günde bir kan verin 3000 den sonra kese gözükür
ynzl Tebriklerr sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏼🌸 Bence de bekleyin şimdi görünmez ama eğer folik asit kullanmıyorsanız başlamanız lazım veya farklı bir hastalığınız vs varsa erken de gidebilirsiniz
Hulya_Bal Annemidedinsen Bat 13 Ocakti 14 unde test yaptim pozitifti cizgi belirgindi ama Aralikta kimyasal gecirdigim icin bekledim 17 sinde kaset test baya netti .18 i kan verdim 1014 cikti degerim.17 haftalik bir kaybimda var.30 un da randevum var o zmn tam 7 haftalik oluyor insallah saglikli bir sekilde ilerleriz bu sefer.