Nuriay babygirl02 ben asilama deyil ovulasyon la kalmistim benim basimdan cok seyler gecti uzun uzun actigim tartismalara goz atsaniz goruceksiniz Rabbim yzuunuzu guldursun
_Feslegennn__34 Hgergy ben ekim ayında olmuştum devlet hastanesinde hiçbi ücret ödemedim sadece letu ilacına 100 TL verdım bide çatlatma iğnesine 1 bin verdım o kadar başka da vermemiştım özellere bana göre gerek yok cünkü aynı işlemi yapıyorlar
Sbrn78 _Feslegennn__34 normal kadın doğumama gittiniz acaba bu islem icin yoksa inferlite olan kadın dogumamı
_Feslegennn__34 Hgergy yine yaparlar öyle bi şart yok zaten anca bi ay rahım dinlensin diyorlar sonra tekrar aşilama yapılıyor ben hata şunuda sormuştum aşilamada 3 hak mı oluyor dıye hayır öyle bişey yok kaç defa isterse yapılıyormuş
babygirl02 Elif-Salih evet devlete gidiyorum sadece ilaçlara para ödedim özelde yapılan aşılama devlette de yapılıyor özel biraz saçma geliyor bana ilaçlara da 4100 TL ödedim
Elif-Salih babygirl02 çok iyi ya özel de sordum 45 milyar dedi bende o yüzden devletin ozel bölümüne gidiyorum
babygirl02 Elif-Salih verilen para yazık ya tutacağını bilsem neyse ama tutmama oranı da var ben devlete gidiyorum dediğim gibi sadece ilaçlara para verdim
denizbennn Elif-Salih Valla benimde doktorum fiyat neyse yarısı olsun dedi. Asistanda 40 bin ama size 20 bin dedi. Bende inanmamıştım nedense şimdi 20 bin makul geldi bana
Hgergy _Feslegennn__34 yakın zamanda doktora gideceğim inşallah yaparlar. Tabi bu ay da hamilelik yoksa