ilaymom The ceel biberiye suyu saç toniği kullanan var mı ? Saçlarım müthiş dökülüyor bugun sipariş verdim etkisi var mı acaba hanımlar ?? 😊
ZeynepDuru17 ilaymom Trendyol daki mi diyorsunuz bende merak aslında ama evde kendi yaptığın daha iyi sonuç verir gibi geliyor
Tazegelin12 ilaymom Nırmal biberiye alıp aktardan ben kendım kaynatıp şişeye koydum kızımın saçina kullanıyorum baya etkisi oldu uzamıyordu inceydı saçları
ilaymom ZeynepDuru17 tabii gelsin hemen kullanacağım, eğer dökülme konusunda azalma olursa mutlaka söylerim . Diğerlerinin içinde trendyolda bu daha pahalı indirim görünce kaçırmak istemedim
ZeynepDuru17 ilaymom resminide atarsanız sevinirim indirimden almanız iyi olmuş sevindim teşekkür ederim
Yarenn24 Bugün bu markanın biberiye suyuyla video çekmiş bir kız gördüm instagramda . 4 ay da çok iyi sonuç almıştı bende almayı düşünüyorum saç diplerimde açıklık yok ama alıp da denemek istiyorum yinede
ilaymom Yarenn24 cok gördüm bende trendyolda denemek istedim indirimde diye bu markayı sipariş verdim hayırlısı bakalım iyi gelir bana da inşallah cok dökülüyor
Yarenn24 ilaymom gebeliğin ilk 3 ayında çok döküldü saçım sonra hiç sıkıntı yaşamadım şükür tam tersi fazlalaştı , uzadı ve parladı . Geçen ay kestim uçlarından rahatlamak ve daha bakımlı görünmesi için
Yarenn24 ilaymom ek takviye veya vitamin kullandınız mı doğum sonrası 🥲 biotin demir kullanmak istiyorum doktoruma danışacağım dökülme olmaması için
ilaymom Yarenn24 demir hapı ve lacmix kullanıyorum suan bide d vitaminim çok düşük çıktı 3günde1 kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım