tansugl37 26 yaşımdayım. Kastamonuluyum İstanbul’da yaşıyordum ama artık KKTC de yaşıyorum. Kıbrıs doğumlu olacak kızım 💕🫶
Hkduman mervemurat16 merhaba bende Bursa da yaşıyorum 35 haftalığız yeni hayatımıza geri sayım yapıyoruz artık 😄
okk Balbebek012 bende adanalıyımm 15 aylık bir oğlum var 2. Ye hamileyim 4.5 aylık oğlum olduğunda bıraktım çalışmıyorum 2 sene daha çalışmayı düşünmüyorum 😁
dmom26 mervemurat16 Merhaba bursada yaşıyorum, şuan henüz bir bebem yok anne olmaya çalışıyorum bana da dua eder misinizz🥹
Helinsevim mervemurat16 21 yaşındayım Batman’da yaşıyorum. İzmir’de doğdum. İlkokulda buraya taşındık. Bir buçuk yıllık evliyim beş buçuk aylık bir kızım var
Edanursoylu Merhabaaa🙋♀️ Ben istanbul kartaldayim 27 yaşındayım 29 haftalık hamileyim 6 buçuk yaşında bir kızım var 🥹🌸
Hasret72 Aslen batmanlıyım 9 yıldır İstanbul Bağcılar da yaşıyorum bi buçuk yıldır evliyim 23 yaş ilk gebelik 32 haftayım kızım olacak Allah nasip ederse🥰😍
Bsr_dalli mervemurat16 merhaba ben ankarada yaşıyorum aslen hatayliyim 3 yaşında bir kızım var 7 haftalık hamileyim bide çalışıyorum zor geçiyor günlerim ama yine de çok güzel 😍🤭
012908- Yazmelegi_ bende ugurevlerde oturuyorum tranvay duragi yıldız evler diye bilmezsiniz diye dedim 😅
Yazmelegi_ 012908- 😁😁 pazar yerine yakın mısınız uğurevlerin eski pazar yeri diyeyim şimdi yenisi yapılmış ya
Dryhsyn Merhaba derya ben istanbul şişli de yaşıyorum.42 yaşımdayım 4 yıldır bebek bekliyordum.tüp bebek denedim olmadı düşük yaptım.ama Rabbim nasip etti suan 52+5 erkek bebeği bekliyorum.bakanilecek isteyen herkeze nasip olsun🥰🥰🥰🥰🥰
anneoluyorum94 mervemurat16 Selamlar ☺️ 28 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim, aslen İstanbulluyum İzmir’de yaşıyorum 😇
Sara_bebek mervemurat16 merhaba ben Azerbaycanliyim 24 yaşindayim 27 aylik bir kizim var 28 haftalik hamileyim oğluşuma