KubraYksl1 mervemurat16 merhaba Kocaeli Çayırovada yaşıyorum aslen orduluyum. Son 40 gün kaldı bebeğimi kucağıma almama 🥰🥹
Patito__ mervemurat16 Merhaba İstanbulda yaşıyorum. Yaş 36 ilk cocugum olcak İnşaAllah 9 haftalık hamileyim ♥️
Beytut Ben Gaziantep’teyim Keşke arkadaş edinebilsem 🥰burda yeni katıldım sayılır çevremde o kadar insan yok ki bunalımlara giriyorum artık bi oğlum var bide kızım olacak inşallah
BusraUfuk Aslen düzceliyim , 17 haftalik hamileyim , muğla köyceğizde yasiyorduk 2 yildir 22 ocakta izmir torbaliya tasiniyoruz , hamile haliyle tasinmak epey zormus
Sdbcrkli mervemurat16 merhaba bacım ☺️ Aslen yozgatlıyım Ankara da yaşıyorum 26 yaşımdayım. 4 yaş bebem var ve 34+3 hamileyim 2 erkek annesi olacağım 🤭
Gulsena09 mervemurat16 selamlarrr bende buraya 1,5 sene once bebek planladigimiz zaman katilmistim ama telefonumu degistirince o hesabima tekrar giremedim maalesef yeni hesap actim o yuzden 36 gunluk taze bir erkek bebis annesiyim bende aslen aydinliyim ama izmirde yasiyoruz esimin isi sebebiyle
egehannannesi1 mervemurat16 merhabalar aslen Şırnaklıym Manisa da yaşıyorum ilk hamilelik 23+2 haftalık
Begm_01 mervemurat16 bende Gümüşhane’de yaşıyorum sanırım bu şehirden biri yok buralarda hamileyim 22 haftamdayım ilerliyoeuz böyle aslen adanalıyım
012908- Yazmelegi_ bende ugurevlerde oturuyorum tranvay duragi yıldız evler diye bilmezsiniz diye dedim 😅
Gulce35 mervemurat16 merhaba 🌸 aslen İzmirliyim ama Konya’da yaşıyoruz. 6,5 yaşında bir kızım ve karnımda da 27 haftalık bir kız bebiş var 😍