Kt52 5+2 de karından kese ve yolk göründü vajinal ultrasonla bebek görünmedi on gün sonra gel görünür kalp atışını da dinleriz dedi 🙏
Evrim-96 anneolmakneguzel_ ay sizde yazar mısınız ben beta ile rakip ediyorum bu cuma da kan verip doktora gitmeyi bekleyeceğim 😮💨
Nesli664066 Kt52 demedi kab ver kan sonucuna göre yarın konusalım dedi betam az yükselmis çok da umudum kalmadı acıkcası
Defneninannesi48 Evrim-96 yazarım tabi ki bende şuan 5+2 yim sende yazar mısın gittikten sonra 🥰 güzel sonuçlar alalım inşallah 🙏
Evrim-96 Defneninannesi48 amiin inşallah tüm anneler iyi haberler alalım hep 🙏🏻 tabi yazayım birbirimize haber verelim güzel şeyler duyalım inşallah 3 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum ben de
Leyla_aa Defneninannesi48 benim dün akşam betam 3000’di bugün öğleden sonra gittim karından ultarasonla göremedik vajinal ultrasonla keseyi gördük. 4+6’da keseyi görmüş olduk yani
Defneninannesi48 Leyla_aa ne güzel ya merakınız gitmiş oldu darısı başıma artık şubata kadar beklemek biraz zor olacak ama erkende gitmek istemiyorum
Leyla_aa Baharkle dün akşam betamı yüksek görünce dayanamayıp gittim. Darısı size inşallah. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 🤗
Busesun Benimde pazartesi verdiğim tahlilde beta 2400 çıktı yarına 5000 civarı olacağını düşündüğümden randevu aldım ✨
Leyla_aa Defneninannesi48 evet gerçekten beklemesi çok zor oluyor. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız ☺️