Defneninannesi48 Kızlar selam kese kaçıncı haftada görülür. Ben sağlık ocağına kan verdiğimde 15 ocakta 336.9 çıktı. Aile hekimi keseyi görmek için 2 hafta beklemen gerek dedi siz kaçıncı haftada gittiniz.
anneolmakneguzel_ Defneninannesi48 ben hep kalp hem de kese icin 6.haftaya kadar bekliyorum, sürekli soru işaretiyle kalmaktansa hatta 7yi bile bekleyebilirim 🙏
Bero02 Defneninannesi48 5.haftada kese 7.haftada kalp atışını duymuştuk. Bazen daha erken veya geç olabiliyor tabi.
Elifimsib Defneninannesi48 haftadan çok beta takibine göre gitmeniz daha iyi olur bence geç döllenme vs olabiliyor. Beta 1500ü geçince vajinal 3500-5000 civarında da karından kese görünüyor. Ben beta takibi yapmıştım 1100lerde çıktıktan tam bir hafta sonra gitmiştim keseyi görmüştük. Tam 5 haftalıktı. 6+2de de bebeği ve kalp atışını görmüştük
Defneninannesi48 Baharkle ne zaman gideceksen doktora peki canım ben merak ediyorum ama erken diye bekliyorum 🤭
Gizem1504 Defneninannesi48 çarşamba günü verdim 480 çıktı adetim 13 ocaktaydı olmadım kese için 24ünde gideceğim 5 haftada kese görende var ama beklemek istersen 6 7 haftalarda kalp atışı duyulabilir
Baharkle Gizem1504 bende perşembe verdim kan 435 çıktı sağlık ocağı 27sinde yine gel bakalım artmış dedi. Son adet tarihi 18 Aralık,23 üne randevu aldım sizce kese görünür mü o zaman
Defneninannesi48 Gizem1504 bende şubat 3 e aldım randevu o zaman 7 haftalık olacak beni son adet tarihine göre herşeyi net söyler herhalde o zaman 😊
Gizem1504 Baharkle artış düzenli olursa gözükür ben kızımda 4+5te gördüm bebek için 2 hafta sonea gittik kalp atışınıda duymuştum önce kese sonra yolk sac bebek
bereninannesi__ Defneninannesi48 ben öğrendiğimde 284dü. Hemen hastaneye gittim hiçbir şey yoktu tabi ki. Haftaya gel demişti doktor. Tam bir hafta sonra gittim başka bir doktora ilgisini beğenmedim ama o zaman 4 mm görünmüştü. 3 gün sonra ilk gittiğim doktora randevu aldım. 11mm kese görmüştü içinde de nokta bir bebek var demişti. 5+5 gibiydi sanırım.
Defneninannesi48 bereninannesi__ bende şuan çok merak ediyorum ama birşey göremez diye bekliyorum Hemde çalıştığım için her zaman gitme şansım olmuyor. 3 şubatta gideceğiz bakalım inşallah sonuçlar iyi olur
Gizem1504 Defneninannesi48 söyler bence ya bnm 6 haftalık kaybım var içim rahat etsin diye gideceğim ☺️
Defneninannesi48 Evrim-96 yazarım tabi ki bende şuan 5+2 yim sende yazar mısın gittikten sonra 🥰 güzel sonuçlar alalım inşallah 🙏
Evrim-96 anneolmakneguzel_ ay sizde yazar mısınız ben beta ile rakip ediyorum bu cuma da kan verip doktora gitmeyi bekleyeceğim 😮💨