Sbrn78 28 yaşındayım, iki yıldır bir buçuk yıldır evliyim. Eşimin ailesi tarafından ilk günden beri baskı vardı çocuk yapın beklemeyin gezcem demeyin sonra olmaz dediler hep ama sadece bana baskı vardı eşime hiç olmadı. İlk çocuğu evlendikten iki ay sonra denedik beş haftalıkken düşük yaptım kese kaldı onu da kürtajla aldılar. Doktor üç ay korunacaksın dedi, daha ben durumu aşamamışken kayınvalidem sen doktorları dinleme Allah kanattıysa bi daha kanatır hadi bekleme yapın yapın diye her fırsatta zorladı beni. Düşükten yedi ay sonra hamile kaldım hamilelik haberini verdiğimde zaten az daha yapmasaydınız artık bilemiyorum gibi cümle kullandılar, nitekim o bebeğim de nasip olmadı bize dokuz haftalıkken karnımda kalbi durdu kürtajla aldılar. O zaman da bizde bi sorun yok ama acaba sizde bi genetik sorun var mı diye hep beni suçlarcasına konuştular. Sorsan ama beni kızları gibi görüyorlar gelin gibi değil (!) Sonrasında kimyasal geçirdim. Şimdi beklemedeyim ilk kez bile isteye denedik, pıhtılaşma sorunumuz varmış Allah nasip eder mi etmez mi bilmiyorum bilinen pıhtılaşma dışında bi sorunumuz yok ama dış etkenler insanı çok yoruyor her anlamda. Allah isteyen hiçbir çiftin kucağını boş bırakmasın inşallah..