Busra6691 ArasMom__ benim ki 10 gün ilerden gidiyormuş suyumda fazla ama miktarini bilmiyorum iste diyet yapiyorum ekmek hamur isi meyve kestim tatliyi falan.
ArasMom__ Busra6691 şeker yüklemesi yaptın mı ben yapmadım doktor ama açlık ve tokluk şekerine baktır dedi ekmekte tüketme dedi karbonhidrat falan. Kaçıncı haftadasınzj
babyiscoming_ Momduygus 32+0 da 2.100 grdı 4-5 gün önde gidiyor dedi bana 🌸 2 hafta önde değildir ya her doktor farklı konuşuyor olsa olsa 1 hafta öndedir
Asllaydn Harika_talip bugün 34 haftalık olduk kız bebek bekliyorum dün 2600 dedi doktor. Oğlumu tam bu haftada doğurmuştum 2.415 ti o
Kubra009 Busra6691 inşallah kafası çok aşağıda aceleci benim bebek sanırım 🤦🏼♀️ hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
tatlibebegim_ Momduygus hiç öyle dediklerine bakma yumruğum gibiydi kafası doğduğunda bu iri halse normal hali daha küçük olurdı heralde
tatlibebegim_ Busra6691 diyet yapmaya çalıştım hiç düşmüyodu maalesef son haftalarda tekrar sıkı diyet yapmaya çalıştım olmadı bende salmıştım napayım😂
Busra6691 tatlibebegim_ Cinsiyeti neydi bebisin bide kaçinci haftada ogrendiniz suyunun fazla oldugunu.
Aseka Momduygus burada gördüğüm kilolar daha yüksekti neyse sağlıklı olsun doğunca kilo alır siz de öyle düşünün ❤️
Busra6691 Momduygus Benim ki de erkek ya bide bu durumu yasayan arkadaslarimin bebekleri de hep erkek nedense sjshsjsj var bu erkolar da bisey.
tatlibebegim_ Busra6691 erkekti canım 25. Haftada söyledi mutlaka şeker yüklemesi yaptır dedi ilerleyen haftalarda suyu fazla falan demedi bida