Harika_talip 34 hafta bekler kaç kilo olmalı benimki 2400 Sizce kaç kilo doğar benim kendi tahminimce 3000 kilo doğacak gibi
Anneyim28 Harika_talip 35 haftalık 3 kilo olmuş bizim kız doktorlar iki hafta önde dedi bizim ki de baya korkuttu açıkçası
Asllaydn Harika_talip bugün 34 haftalık olduk kız bebek bekliyorum dün 2600 dedi doktor. Oğlumu tam bu haftada doğurmuştum 2.415 ti o
Harika_talip tatlibebegim_ maşallah çok güzel almış inşallah benimde öyle olur şuan az birşey yemek yediğimde tıkanıyorum bebek büyüdüğü için heralde
tatlibebegim_ Harika_talip bende gebelik şekeride vardı önde gidiyodu haftası kaşar peyniri kefir güzel kilo aldırıyor
Busra6691 tatlibebegim_ Su fazlaligi yasadiniz mi peki bide bebek cinsiyeti neydi benim de 10 gün onden gidiyor bebegim ve suyu da fazla.
tatlibebegim_ Busra6691 25.haftada dediler bi tık fazla diye, 2 haftaya yakın öndeydi benim bebeğimde karın çevresi kafası falan koca kafalı olcak dediler ama doğunca bu mu dedim iri bebek iri bebek diye minicikti😆
Momduygus tatlibebegim_ ayy geçen aynısını bana dedi doktor hep kafası büyük hemde kilolu dedi merak ediyorum kaç kilo doğacak
Busra6691 tatlibebegim_ maşallah saglicakla kucaginiza almişsiniz darisi başima artık bende korkuyorum ya erken dogumdan falan siz diyet uyguladiniz mi ben yükleme yaptirmayi dusunmüyorum doktor karbonhidratı tatliyi sekeri kes dedi dikkat ediyorum bende.
Momduygus Benim de 32 haftalık 2 kilo önde gidiyor ve iri bir bebek dedi suyun da fazla araştırdım çokta kilolu değil aslında bide kafası büyükmüş
tatlibebegim_ Momduygus hiç öyle dediklerine bakma yumruğum gibiydi kafası doğduğunda bu iri halse normal hali daha küçük olurdı heralde
tatlibebegim_ Busra6691 diyet yapmaya çalıştım hiç düşmüyodu maalesef son haftalarda tekrar sıkı diyet yapmaya çalıştım olmadı bende salmıştım napayım😂
babyiscoming_ Momduygus 32+0 da 2.100 grdı 4-5 gün önde gidiyor dedi bana 🌸 2 hafta önde değildir ya her doktor farklı konuşuyor olsa olsa 1 hafta öndedir
Aseka Momduygus burada gördüğüm kilolar daha yüksekti neyse sağlıklı olsun doğunca kilo alır siz de öyle düşünün ❤️
Kubra009 34+4 2850gr bir hafta önden gidiyor dedi erken doğum da riskim var bugün ciğer geliştirici iğne oldum 😕
Busra6691 Kubra009 Saglicakla ram vaktinde kavuş insallah cok okudum ben ya 36 38 hatta ilerisini görenler var dikkat et yat yorulma o haftalari gorursun.
Busra6691 ArasMom__ benim ki 10 gün ilerden gidiyormuş suyumda fazla ama miktarini bilmiyorum iste diyet yapiyorum ekmek hamur isi meyve kestim tatliyi falan.
Kubra009 Busra6691 inşallah kafası çok aşağıda aceleci benim bebek sanırım 🤦🏼♀️ hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻