gulcineray Elfsrc gecen hafta 3800 tu. Pazrt gittigimde söylemedi kilosunu. 4200 u gecerse sezeryana alirim dedi. Sali gunu bakacak duruma göre :)
Elfsrc Efebebek hiç bir problem yok bende bekleme taraftarıyım aslında pazartesi gittiğimde söylemeyi düşünüyorum
gulcineray Elfsrc valla ben cok anlayamiyorum ultrasonu 37 de gittim 3800 cikti. Orda ultrssonda gelisimi 39.hafta gösteriyordu. Ondan doktor da 40 haftani bekleyelim dedi. Saglikla gelsinde birsey istemiyorum ya
gulcineray Son haftalarda hareket azalmasi normal mi? Bende birseyler yerken hareketli çoğunlukla. Öncesine hep hissederdim :)
Elfsrc gulcineray yeri daralıyo demişlerdi kilo arttıkça bariz bi azalma varsa doktorla paylaş bunu benimki bazen cook hareketli bazen bacağını çıkarıyor bi köşeye öylece duruyo :)
zeynosileannis Zehrftma dün doktor bana dedi ki kanala oturmuş her an doğabilir ikinci gebelikte genelde öyle oluyor ama ilk bebeğimde 37 de indi 2 hafta sonra doğdu
Luna17 @zeynosileannis benımkıde kanalda ıkıncı gebelik 37 hafta olmadan kanala girdi ama henuz tık yok ilk hamileliğim de 37haftanın sonunda doğdu bekliyoruz
HiravEmir gulcineray Ben kızımı aynı bu hafta ve günde doğurdum ya her gebelik aynı değil sağlıkla gelsin 🤣