Vlog1345 Deniiizzz ay bilmiyorum bi değişikler ben ondan sonra 2 doktora daha danıştım devlet hastanesindeki doktorlar önerdi. Özellikle sezaryen doğum yapacaklar yaptırmalı demişti. Bende yaptırdım yani o kadar insan yaptırıyor sanki
Hellobeybii Dduman 25+4 benim, 1 ayım var ama sağlık ocağına sorduğumde 3 lü olan karma tetanoz bizde yok demişti belki yaparlar sormak lazm tekrar o zaman. 10 gün sonra görüşmem var sorarım
Dduman Hellobeybii ellerinde henüz yok evet 22. Haftamda yani bu pazartesi aradım bakanlığı ben çalışma yürütülüyor 2. Dozunuza yetişir mi bilmiyorum dedi bayan. Şubat sonu gibi ikinci dozum dediğimde yetişir denildi. Henüz ellerinde yok yani çalışma devam ediyormuş yetişir inşallah diye umut ediyorum bende inşaat mühendisiyim daha önce bende tetanoz olmuştum. Ve çoçukken boğmaca geçirdim nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum
Hellobeybii Dduman ben de mimarım, valla 4-5 kez de oldum ama bunu tavsiye edince bir doz olaym o zaman dedim. Hadi bakalm inşallah yetişir ben de soracağm, teşekkür ederim bilgilendirme için💐
Dduman Hellobeybii rica ederim ne demek bakanlık aşılama birimi 4500 dahilisi bana da tekrar bilgi verirseniz çok sevinirim
edads İlk çocugumda iki doz hamile iken bir doz doğumdan bir ay sonra oldum 2022 de. Şimdi kontrolde sordum 23 hafta ikiz gebelik ve riskli olduğum için zaten daha doğuma kadar aşı olalı iki buçuk yıl olmuş gerek yok önermiyorum dedi
ceyda_bozkurt0 Bende hamile kalmadan 2 ay önce parmağımı kestiydim baya derin o zaman oldum şu an 23 haftalığım sağlık ocağı ol dedi ama olsam mı bilemedim randevuma da daha var
Sznbb ceyda_bozkurt0 bende hamile kalmadan 1 ay önce başka bir sebepten tetenoz aşısı olmuştum ama ikinciyi Olmak istemiyorum doktoruma danışçam.
Munisett Hellobeybii piyasada boostrix de var eczaneden buldum ayırdım belki sehire göre değişiyor istanbulda adaceli sorunca yok demislerdi bana
Hellobeybii Munisett o zaman tam tersi de olabilir ben yanlış hatrlıyorumdur bi tanesi için söylemişti🙊😊
Gzde4507 Deniiizzz ikiz gebeyim bnce şuan32+1 30 haftalıkken di sanırım olmuştum. Doktorum ol dedi 2.dpzum da 6 şubatta doktora sorcam ol derse olcam ama 3.doz olmak sitelşyprum 2 yeterli bnce
Kainat66 Gzde4507 32 hafta sonmus sanırım olmak için bende 30+3 üm riskli gebe oldum için erken yaptırmaya cesaret edemedim yarın yaptırıcam bi sorun yaşadnızmı
Gzde4507 Kainat66 erken doğum riskinden dolayı öyle sanırım . Gebelik de bir riskim yoktu şimdiye kadar.Bana öyle bir şey denilmedi doktoruma sorcam tekrar. Sol omzuma vurdurdum sadece 2 gün falan ağrıdı kolum. Onun dışında bi şey olmadı.