Busrababuz AlininAysesii ayy büyüdükçe mecbur solda yatmak istiyor bende aynı durumdayım geçici olarakta olsa yön değiştiriyorum ama yastık filan koyamıyorum rahat edemiyorum
AlininAysesii Busrababuz Yaa evet sağa dönünce tekme atıyor sürekli, sanki üstüne yatmışım da canını acıtmışım gibi hissediyorum o zaman 😂 sola dönünce sıkıntı yok ama uyumaya devam ediyor 😂
BrcnBlgn Busrababuz Valla ben hala yuz ustu ve sirt ustu yatiom diger turlu uyuyamiyorummm ins sknti olmaz
Busrababuz BrcnBlgn yüz üstü zararlı ama kuzum ya yatamamaya çalış benim ki 25 haftalik oldu sırtüstü yatınca rahatsız oluyor
BrcnBlgn Busrababuz Rahatsz oldugnu nasl anliosun cnm ilk gebeligim pekte bilgim yok bnde srt ustu ve yuz ustu yatiorum dier turlu yatamiorm srt ustu baya hareketlenio ama rahatsz oldgu icinmi acba
Busrababuz BrcnBlgn daha çok vuruyor kuzum sende rahatsız oluyorsun içten dönme isteği oluyor zaten belli bir zamandan sonra sol ağırlıklı yatmaya başlaman gerekiyor
Busrababuz Dilekyesil çok şiddetli değilse önemli değil diyorlar canım benim arada oluyor eğer şiddetliyse acile git ihmal etme
eoa Mrb arkadaslar bende 24 hafta hatta 25 gircem ama bikacgundur bebegim hareket hissetmiorum sadece sabaha karsi pit pit okadar gun icinde hic yok korkuyorum elim gobegimde bekliorum:(