Busrababuz 24 haftada geri dönen mide yanması dışında hamilelik çok güzel ve kızım içimde balık gibi sanki dönüp duruyor sizde durumlar ne hamişler
Selvozge Busrababuz merhaba canım benimde aynı şekilde mide yanması ağrısı ara ara olan bulantılar dışında çok güzel kızımın meleğimin hareketlerini hissetmek 😍Çok şükür bin şükür 🙏🏻 kaç gramsınız boyunuz kaç 😍👼🏼
gayecee Busrababuz mide yanmam yok ama kızım biraz yaramaz :) gece hareketlerinden uyandığım çok oluyor :)
HayalYaren Busrababuz ah benim kusmalar azalsada tamamen bitmedi bide üstüne miğde yanması eklendi🤭fenalardayım 🤭😁
BrcnBlgn Busrababuz Valla ben hala yuz ustu ve sirt ustu yatiom diger turlu uyuyamiyorummm ins sknti olmaz
Busrababuz Selvozge en son 750 gramdı canım ama boyunu hatırlayamıyorum o ara ultrasonda bebeğe dalmıştım 😂😂 senin ki ne durumda
Ulkum Selam kıZlar benimk vuruyor sanırım herkesin kız 😂😂😂🐣🤰🏼Mide yanmam yok fakat karnım alt taraf sızlıyor çok acaba rahim büyüdüğü içinmi ?
Busrababuz Ulkum karin artık daha çok genişliyor ondan olabilir doktor randevum yakın mı sor aklında kalmasın canım
Busrababuz gayecee 😍😍 maşallah ona benimkide öyle çok şükür hareketsiz olunca korkuyorum çünkü istediği kadar vurabilir 😂😂
gayecee Busrababuz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kolay doğum süreci geçiririz
Papatyasever Bende 26 hafta oldum erkek bitek çiğ soğan yiyince midem Ağrıdağı’nı hissettim yandığını.
Busrababuz Papatyasever midene dokunuyormuş canım benim de genel olarak soğana karşı hassasiyettim var ama bu aralar yağlı hiç birşey yiyemiyorum çubuk kraker dahil
Mrv91 Biz 23 haftalıgız bugun itibariyle. Son kontrolde 550 grdık 🤗. Benim mide yanmam yok ama sağ kalca kemigimde cok ağrım var. Bazen kitlenip kalıyorum ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Doktoruma söyledim. Kalsiyum d vitamini karisimi bi ilac yazdi dün ona basladim insallah faydasi olur. Bir de şişip kocaman olan ayaklarim ve ayak bileklerim var 😞Benim oglum da hareketli çok sukur hareketlerini hissetmek cok guzel bi duygu. Rabbim isteyen herkese tattirsin. Son bi hafta tekmeleri de hareketleri de güçlenmişti büyüdü heralde diye sevinirken bi gün okdr az hareket etti ki. Allahtan o gün de kontrolümüz vardi. Doktor ultrasonu gezdirir gezdrmez hala orda dönüp durduğunu gördük 😊 ama ben hissetmiyorum bu hareketleri ddigimde sen sadece güçlüleri hissedersin hafifleri hissetmezsin ddi. Yani bebisleriniz hareketsiz kalır gbi gelirse hemen paniğe kapılmayın ben gbi. Elbet güçlü tekmeleri de yoldadir 😊😊
Busrababuz Mrv91 âmin canım maşallah kuzuna tuzlu çok yememeye çalış şişliği azaltıyor az kaldı zaten bir kaç ay sonra gelecekler dünyamız olacaklar
AlininAysesii Yan yatmaktan kalçamın yanları aşırı derecede ağrıyor, onun dışında her şey yolunda 👍🏻😂
Busrababuz AlininAysesii ayy büyüdükçe mecbur solda yatmak istiyor bende aynı durumdayım geçici olarakta olsa yön değiştiriyorum ama yastık filan koyamıyorum rahat edemiyorum