mivess ilk hamileligimde 5 kg almıstım suan yine hamileyim 18 haftalık 1 kg aldım

34+4 şuan 4 kilo aldım, 6. Haftadan itibaren su bile içsem kusuyorum 🥹o yüzden alınan kiloları kafanıza takmayın keşke canımın çektiği şeyleri rahatlıkla yiyebilseydim

İlk gebelikte 21 kilo alınca akışına bıraktım
Şimdi 14. Haftadayız kaç kilo oldum bilmiyorum en son 5 kilo alıp 67 olmuştum. Her türlü alıyorum zaten veririz ya strese ne gerek var 😇😇

mivess 21hafta +7 kg hamilelik öncesi kilo verme sürecindeydim koruma sürecine giremeden hamile kalınca verdiklerimin yeri hızlı doluyorrr🤦🏼‍♀️🔪🔪🔪

mivess 19+3 haftalığım ama Bebek 20+3 Haftada 42 de hamile kaldım şuan 47 oldum. İlk kızımda 12 kilo almıştım ama anlayamadığım bir şekilde şu anki 5 aylık göbeğim ilk bebeğimde ki 8 aylık göbeğimle yarışıyor 🙄🤷

mivess 23+4teyim 48 kiloyla başlayıp 61 kiloyum şuan daha fazla almam diycem ama giderek iştah artıyor 😂

mivess 28+4 kontrole gittim 6 kilo almıştık.suan 30 haftalığız 32 haftada kontrol var.♥️🥰

bulutsm bana sağlıklı ocağında ki hemşire 10 kilo ile hamileligi bitirmen lazım dedi.

37+6 dayım 7.2 kilo aldım

68 ile gebe kaldım. 20+6 9 kg almış görünüyorum. Durmadan artıyor anlamıyorum

Kizlar gebe kalmadan önceki kilonuz önemli. Eger zayifsaniz sikıntı yok. Ben zayıf değildim. 160 boy 69 kgydim. 33+2deyim 75 kiloyu. Gebelik şekerim de var diyet yapiyorum. Bebis de geçen hafta 1930 gramdi

mivess 28 +4 kontrole gittiğimde 6 kilo almıştım şuan 30+1 haftalığız 32 haftada gideceğim doktora

mivess ilk Trimesterdeyim o yüzden kilo almak değil vermek durumunda kaldım hiçbir şey yiyemiyorum dün sabah kahvaltısını iki tane susamlı kraker akşam yemeğini de fıstık ve mandalina ile yaptım çok üzülüyorum bebeğim nasıl beslenecek diye ke

mivess 40+1 de doğum yaptım 14 kg aldım 👋🏼