Sonyaninikizleri benim kriz anım felmediği müddetçe çok yemiyorum aslında sadece önceden iki lokmada doyan biriydim şimdi normal yiyorum ve riskliydi gebeliğim baştan beri yatıyorum o sevb3ple baya aldım :(

Tugba2794 şekerim sadece 1 tanesinde vardı oda sonuncusu onda da en az aldım ama en rahat uyuyamadigimda bu oldu ilkinde en fazla kilo almama rağmen en rahat hamileliğimde oydu yaşım o zaman küçüktü belkide ondan dolayi

ilkkezanneyim bende ilk trimesterdayım çok yiyorum ya iştahım zaten vardı dahada arttı kendimi çok kötü hissediyorum bu kadar çok yememin bebeğe bi faydası yok biliyorum mandalinden almıştır gene gıdasını sen üzülme hiç birde annenin vitamin deposu oluyormuş ordanda besleniyormuş öyle duymuştum üzülme hiç sen sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻

Anonim1232 ögrenirsen banada yazarmısın ya bende 2.5 aylık hamileyim 3 kilo almıştım 2 3 haftadır tartılmıyorum ama ve hiç birşey yapasım gelmiyor üzerimde bir yük sanki şişlikten bişey yapamıyorum 68 le hamile kalmıştım bende şuan tok karnına 74.5 çıkıyorum tabi bu doğru değil aç karnına tartılmam gerekiyor ama 72yimdir kesin yani moralim çok bozuluyor

mivess 22 kilo aldım doğum yapalı 1 hafta oluyor sadece 5 kilo gitti tartıyla bakışıyoruz 😱

Hanımlar ben henüz hamile değilim aslında gecikmem de var ama bekliyorum ne olur ne olmaz diye ve biraz kilom var acaba diyet yapsam mı.İlk aylarda çok mide bulantısı yasaniyormus kilo veriliyor bünyen zayıflar bebeği etkiler yapma dediler ama bilemedim ne tavsiye edersiniz ilk gebeliğim olacak

mivess 24+2 haftalık olduk +2 kg😊

mivess hamileliğimi ilk öğrendiğimde 48 kiloydum şuan 75 kiloyum 37+4 olduk

Minervaa benim nefes darlığım var onun için kilo almamam gerekli Hergün yürüyüş ekmeği ,tuzu hayatımdan çıkardım şekeri arada bir tüketiyorum kendi kendime diyet ayarladım mide yanması olduğu için saat 4 ten sonra bişey yiyemiyorum sadece meyve 😕

35+3 . Haftadayim . +10 kq aldim. Önümüzdeki haftalarda da ne kadar alırım bilmiyorum:/ umarım doğumdan sonra, kısa sürede veririm:/

37+1 olduk ve +11 kilo aldım. 🌸

Endoplazmik benim bebekte zayıf kaldı her gün muz kefir badem yiyorum şu an bebeğim 2500 kg ama haftasına göre çok zayıf. Doktorum bol bol beslen dedi tıka basa yiyorum ama yaramıyor herhalde bilmiyorum inşallah alır kilo dogma kadar

29+1 6 kg aldım. Tansiyondu şekerdi. Hep diyetteyim. 6 kg da ilk 4 ay da aldım. Zaten ne yedıysemde o 😧😀

Flower123 sat 72 kg idim. 68.5’a düştüm. Şuan 22 haftalığım 76 kg’yum. Ama çok yedim, duygusal açlıktan da değil. Gerçekten çok acıkıyordum. Açlığın sıklığı yavaş yavaş azalıyor gibi.