Kaç Kilo Aldınız🤰🏼⚖️
biryildiz42 ben de az aldım dr ne diyor
Kbrgtrn aynen ben de dr un ne dedi bana az almışsın dedi
@“mivess” 12 kilo , 33. Hafta
@“ilayda_96” 12 kilo. 33. Hafta. 24. Haftadan beri kilo almıyorum şeker diyeti yüzünden
mivess 33+6 hafta 18 kilo
mivess 28. Haftadayım 14 kilo aldım
mivess 20+6 haftalığım, 2 kg aldım 🙂🌼
29+6 dayım 3 kilo aldım 🫠
Nurpoyrz kaç kg kaldı geriye tartıldınız mı
MinikBrokoli iki çocuk peşinden koştururken gitmeli zaten 😄
Sonyaninikizleri benim kriz anım felmediği müddetçe çok yemiyorum aslında sadece önceden iki lokmada doyan biriydim şimdi normal yiyorum ve riskliydi gebeliğim baştan beri yatıyorum o sevb3ple baya aldım :(
Tugba2794 şekerim sadece 1 tanesinde vardı oda sonuncusu onda da en az aldım ama en rahat uyuyamadigimda bu oldu ilkinde en fazla kilo almama rağmen en rahat hamileliğimde oydu yaşım o zaman küçüktü belkide ondan dolayi
ilkkezanneyim bende ilk trimesterdayım çok yiyorum ya iştahım zaten vardı dahada arttı kendimi çok kötü hissediyorum bu kadar çok yememin bebeğe bi faydası yok biliyorum mandalinden almıştır gene gıdasını sen üzülme hiç birde annenin vitamin deposu oluyormuş ordanda besleniyormuş öyle duymuştum üzülme hiç sen sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻
Anonim1232 ögrenirsen banada yazarmısın ya bende 2.5 aylık hamileyim 3 kilo almıştım 2 3 haftadır tartılmıyorum ama ve hiç birşey yapasım gelmiyor üzerimde bir yük sanki şişlikten bişey yapamıyorum 68 le hamile kalmıştım bende şuan tok karnına 74.5 çıkıyorum tabi bu doğru değil aç karnına tartılmam gerekiyor ama 72yimdir kesin yani moralim çok bozuluyor