sema16 Merhaba arkadaşlar nasıl başlasam bilmiyorum bende panik atak var hamile kalmadan önce ilaçlar kullandım hamile kalınca bıraktım ve şu an 6 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 aydır çok kötüyüm ilaca başlamam gerekiyor galiba çünkü çok stres yapıyorum ve çocuğumadq yansımasını istemiyorum benim gibi olan var mı veya ilaç kullanan hamileyken 😫😫
dishonest sema16 bu konuyu mutlaka doktorunuzla konuşun. Gelen panik atak krizi ise ilaç kullanmanız gerekebilir. Ama depresyon için her gün mutlaka yürüyüş yapın. Rutininizi değiştirin misafir ağırlayın siz gidin. Faydası oluyor gerçekten.
sema16 hayır sormadım araştırdım kullananlar var hatta ben kendim kızımı emzirirken kullanmıştım hamdolsun bi sıkıntı olmadı kullanmak hiç istemiyorum ama malesef böyle çocuğumu iyce strese sokuyorum
sema16 haklisinesracim şöyle söyliyim kaygı endişe ya aklımı kaybedersem ya delirirsem vesayre saçma sapan düşünceler bu düşünceler çok yoruyor beni yıpranıyorum tek kalmaktan korkuyorum ağlayasım geliyor çocuğuma bu durumdayken bakarken bile çok duygulanıyorum
sema16 dishonest evet panik atak krizi her ne kadar etrafıma belli etmesemde çok bunaltıyor beni günlük hayatımı herşeyimi çok etkiliyor hamileliğimin tadını çıkaramıyorum 😫
haklisinesracim sema16 youtube de izzet gullu adinda bir psikilogun videolari var telkin üzerine. İzleyin bence
Sulesultan sema16 sürekli birşeylerle meşgul olun inanın iyi gelecek, kafanızı dağıtmaya çalışın yalnız kalmayın bol bol dua edin inşallah geçer
dishonest sema16 o zaman mutlaka gidin doktora sakın ilaç içememdye kendinizi kasmayın ama doktora gitmeden de asla ilaç kullanmayın. Antidepresanlar herkeste aynı kullanılmıyor biliyorsunuz.
sema16 haklisinesracim gayet sağlıklı bir ortamda yaşıyor kızım fakat benim bu durumunu hissederse üzülürse diyede çok üzülüyorum anneyiz işte ilk önce evlat
Nuraykoca Selam arkadaşlar bende panik atak hastasiyim hamile oldugumu öğrenince ilaçları kestik ama 3 aydır içmiyorum ama tekrar bisiler olmaya baslicak diye endişe içindeyim doktoruma gittim 3 ay dayanmaniz bile çok güzel dedi hamilelik zaten başlı başına bi stres dedi hormonlar degisiyo dedi geçicek bu dönemler de dedi ama çokta bunalırım diye atarax şurup verdi bana ıyi geliyo çünkü ama daha başlamadım
sema16 Nuraykoca bende hamile kalınca hemen kestim araştırdığımda kullananlar bi sıkıntı yaşamadığınıda söylüyorlar ama tabi doktor kontrolünde zor sabrediyorum artık ilkinde çok hafifti belki geçer yenerim dedim ama yok geçmiyor sanırım tedaviye başlayacağım yine bu şekilde aşırı strese girip daha çok zarar veriyorum bebeğime
Minikomm sema16 sen ilacı kendi kendine mi kestin doktora sorarak mi? Ben epilepsi hastasıyım. Bebek planlarken doktoruma ilacımı sordum kesinlikle devam edeceksin dedi. Önce annenin sağlığı dedi. Ki benim ilacım hamilelikte de kullanılan bi ilaçmış. Hamile kalınca kadın dogumcu da ilacı onayladı. Şimdi 5.5 aylık olduk hala ilaçla devam editörüz hic bir problemimiz yok çok şükür.
sema16 dishonest yok kasmam biliyorum koruyan mevlam koruyor gerçekten kızımı emzirirken kullandım hiç bi sıkıntımız olmadı hamdolsun