beyzanurslgn 15 ocak 5700 çıktı sağlık ocağında vermiştim. Biraz önce tekrardan verdim ama özel hastanede verdim 7136 çıktı. Hastaneden dolayı mı farketti acaba
Anonimcik Mavikizkaracocuk ay bende bir şey sorabilir miyim çarşamba 692.8 çıktı bugün 1284 çıktı betam normal mi sizce 🥹
Anonimcik Mavikizkaracocuk aynı saat değil çarşamba akşam 18:46 da verdim bugün de sabah 11:30 da verdim
beyzanurslgn Minikbebegimm06 Evet kese gözüktü hiçbir sorun gözükmüyordu haftaya gel kalp atışına bakalım demişti. Ben kendim merak edip tekrar vermek istedim🙏🏻
Minikbebegimm06 beyzanurslgn sizin daha vermenize gerek yok bu değerlerle beta takibi yapmaya gerek yok arkadaş herkese aynı şeyi yazmış ama 2 kat artış gerekli değil en az yüzde 60 artış olması yeterlidir sizinde artış gayet iyi üstelik kese görünmüş daha kendinizi beta verip strese sokmayin
meltembadem beyzanurslgn kese gözüktüyse beta takibi yapmanıza gerek yok doktorlarda bunu talep etmez zaten, bu şekilde sadece kafa karışıklığı yaşarsınız 🤗 sağlıkla kucağınıza alın 💞
Mavikizkaracocuk Anonimcik o yüzden tam iki katı değil aynı saatte verseniz iki katından da fazla çıkardı bu durumda rakam gayet güzel maşallah
Anonimcik Mavikizkaracocuk aaaa böyle bir şey olup olmadığını bilmiyordum saat de mi önemliymiş :))) peki şuanda böyle saat uyumsuzluğuna rağmen yinede iyi mi ay çok telaşlıyım kusura bakmayın ilk gebeliğim olacak bilgisizim çok 🥹
Minikbebegimm06 Mavikizkaracocuk iki katına gerek yok ki yüzde 60 artış olması yeterli tam 48 saat bekleyip test verenlerin bile bazen tam 2 kat artış olmuyor bu herkesin hormon farkıyla ilgili bir şey
Anonimcik Minikbebegimm06 benim yüzde 60 olmuş mu peki çarşamba 697.8 bugün 1284 çıktı yüzde 60 mı olmuş oluyor vallahi heyecanlıyım hesap bile yapamıyorum ve çok da anlamıyorum açıkçası
beyzanurslgn Minikbebegimm06 Herkes o kadar yorum yapıyor ki insanın kafası karışıyor çok haklısınız. Daha önce 3 tane kimyasal yaşadım. O yüzden inanın her şey tedirgin yapıyor 🥹
Anonimcik nurssmom sizce benim yüzde 60 olmuş mu sizle daha önceden konuştuk ama 2 katı artmamış diyen var korktum çarşamba 697.8 bugün 1284 yüzde 60 olmuş mu
nurssmom Anonimcik saatten dolayı senin iki katını aşmış sayılıyor çünkü ilkini akşama doğru sonrakini sabah vermişsin o yüzden saatı sordum
Anonimcik nurssmom heee şimdi anladım 48 saat değil 40 saat de verdiğim için değer böyle çıktı o yüzden artışım normal karşılanıyor değil mi 2 katını aşmış olsa bile saatden dolayı böyle yansıdı yani