Elifimsib aslanmommy sabah aç karna 9 civarında tiroid ilacını içiyorum. akşam yemeklerinden sonra d vit ve multivitamin kullanıyorum. Yatmadan önce magnezyumu içiyorum. Gece sık sık tuvalet için uyanıyorum zaten uyandığımda da gece 3-4 civarı demir ilacını içip geri yatıyorum. Demir aşırı bulantı yaptığı için gece içip uyumak daha iyi geliyor bana bi de demir ilacını kullanınca yakın zamanda süt ürünü, kafein vs tüketmemek lazım gün içinde illaki süt ürünleri tükettiğim için ayarlaması çok zor oluyor
aslanmommy Elifimsib Demiri gece ye bırakmam daha iyi ozaman aynen gece tuvalete kalkiliyor ozaman alayım hiç bukadar ilaç kullanmadim stres oldum valla
Elifimsib aslanmommy valla ben de öyle hangisini ne ara kullancam diye stres oluyordum. Tiroid ilacı başlayana kadar sabahları aç karna içiyordum sorun olmuyordu ama tiroid başlayınca işler zorlaştı. Gün içinde ara öğün falan yapınca illaki yoğurt, süt falan tüketiyorum doktorum da demir ilacından en az bir saat önce ve sonrasında süt ürünü tüketmemeye dikkat et deyince demiri içecek zaman bulamıyordum en uygunu gece oldu. Gece uyku sersemliğiyle içip sonra geri uykuya hızlı bi şekilde daldığım için bulantı sorunu da olmadı
aslanmommy Elifimsib evet trioid bende de olduğu için şimdi demiri geceye magnezyumu öğlene aldım öyle yapacam bir saat sonra megmezyumu içerim akşam da yemekten sonra coraspin alırım yatinca da demir
PlutonMerkez Sabah aç karnına magnezyum,1 saat sonra kahvaltıyla d vitamini, öğlen aç karnına demir, akşam yemeği üstüne multi-omega ve coraspin,yatarken tekrar açken magnezyum.
aslanmommy PlutonMerkez magnezyum öğlen demiri gece icicem çünkü süt ürünleri yoğurt falan yiyorum gün içinde
Mrv342 aslanmommy demir ilacının prospektüsünde yazıyor onu mutlaka okuyun bilgi kirliliği çok. Demir ile troit arasında yanlış hatırlamıyorsam en az 4 saat olmalı yazıyordu birbirilerinin emilimlerini azaltıyor. bana hem dahiliyeci hem kadın doğumcu tiroid sabah aç, demiri uyumadan iç dedi Max verim için. gece uyumadan en az 2 saat açlık durumunda demiri içiyorum. Magnezyumun bir önemi yok gece daha iyi diyorlar ben bazen bir sabah bir gece, bazen sadece gece içiyorum açıkçası onda çok kasmıyorum. Öğlen d vitamini akşam da multivitamin içiyorum. Ama demir ve troit e dikkat ediyorum etmemiz de lazım en çok ikisine 🥲gittiğim doktor da ayrı ayrı uyardı d vit muştivit evet önemli ama en en önemlisi demir ve troit bizler için bu düzende içmeye dikkat et dedi. beni de yoruyor aç karnına ayarlamak demir ilacı düzeninini tutturmak 🥹
Sebiihanm aslanmommy benim annemde tiroid ve demir ilacı kullanıyor. Sabahları tiroidi alıyor aç karna gece yatmadan önce de demir ilacını alıyor. Bende demir ilacı kullanıyorum doktorum gece yatmadan içebilirsin dedi. Yatağa yatmadan 20 dk önce falan alıyorum
Biranneikibebe Merhaba magnezyumun türüne göre değişiyor bazıları gece içiliyor bazıları gün içinde çünkü enerji veriyor benim ki gündüz içilen kahvaltıdan bir saat sonra falan içiyorum ben