aslanmommy Tiroid aç karnina demir de aç karnina aliniyormus magnezyum da var birde coraspin alıyorum bunları nasıl sıraya sokacam düzenli Alaçam ben şimdi kafam karıştı.
Nillayyy aslanmommy bende tiroid ilacı ve demir kullanıyorum sabahları aç karnına tiroid ilacını alıyorum 30 dakika sonra kahvaltı yapıyorum öğlen yemeği yemeden yaklaşık 1 saat önce demir ilacını alıyorum aç karnına
obli aslanmommy sabah 7-8 gibi tiroid hapımı içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum demir ilacımı öğlen 12-1 gibi alıp magnezyumu da gece yatarken içiyorum.
myavocado aslanmommy tiroidi bilmiuorum ama demiri kahvaltıdan önce, magnezyum ve aspirini gece uyumadan önce 👍🏼
Meryemld Nillayyy arzdmrrr obli Girlmom Ayden6 Balkan77 Kızlar triorid ilacı sizdede Ltiroxcin mi? Bu hapın saati mi var sabahın erken saatlerindemi içilmesi gerek. Çünki bazen uykudan 11 de uyanıyorum öyle içiyorum bir sorun olurmuu
Nillayyy Magnezyum kullanıyorum ama o tok karnına olduğu için yemekten sonra alıyorum genelde öğlen saatlerinde alıyorum
arzdmrrr Bende kulanıyorum sabah aç karna troid kulanıyorum o çok önemli öğle yada akşam aç karnada demiri magnezyumda yemekten sonra
Ayden6 Tiroid sabah aç karnına, demiri öğlen, magnezyum akşam üzeri, aspirini gece yatmadan önce içiyorum
Balkan77 aslanmommy demir ilacı ile tiroid ilacının arasında 4 saat olması gerekiyor ikisi de aç karnına içiliyor
obli Meryemld euthyrox kullanıyorum. Her gün aynı saatlerde içmeye özen gösterirseniz daha etkili olur. Sabah alarm kurup içip geri uyuyabilirsiniz.
Balkan77 Meryemld euthyrox 25 mcg kullanıyorum canım ama yanında kağıt verdiler kağıtta demir ilacıyla arasında 4 saat olması gerektiği yazıyordu aynı anda alınmamalı da demişti doktor ikisi de aç karnına magnezyumu da akşam yatarken içiyorum diğer vitaminle beraber
Eceeeeemmm aslanmommy ben tiroidle demiri aynı anda içiyorum sabah aç karnına magzenyumu öğlen aspirini de gece yatmadan
elif13sena @aslanmommy geçen doktor a gittim o da bana bı ay sonra gel sana coraspirin yazacağım dedi acaba siz ne için kullanıyor sunuz
aslanmommy elif13sena benim bundan önce iki düşüğüm vardı doktor oyuzden verdi öğrendiğimden beri kullanıyorum ben coraspirini
aslanmommy @Nillayyy @arzdmrrr @obli @girlmom @myavocado @Ayden6 @Balkan77 @meryemld @Eceeeeemmm hepinize çok teşekkür ederim kizlar tiroidi sabah aç içiyorum sonra kahvaltı bir saat sonra kahvaltıdan sonra vitamin ocean mummy onu içiyordum yine aynı öyle yapım öğlen ac karna demir aksam yemeğiyle coraspin yatmadan da magnezyum böyle olur herhalde