TwinsAndBeren ay amin sağlıklı olsunlar da şimdilik tek temennim o inan Fetal
DNA yaptırsam mı yaptırmayın detaylı ultrasona mı girsem diye düşünüyorum daha 12+6 yız🥹🙏🏻

Sonyaninikizleri doktor bana 12.haftada iki kız dedi sonra Fetal DNA yaptırdım Y kromozu var .yani bebeklerden biri kesin erkek dediler .ya iki erkek ya da bir erkek bir kız.şuan 16 haftadayım haftaya doktor kontrolüm var çok merak ediyorum 🥲sağlıklı olsunlar da bu işin sonu iki erkek olacak gibi 😅

Sermec27 11+1 haftalıklar burda içgüdüsel mi söylediniz acaba yoksa fotoğraftan bir çıkarım mı yaptınız 😂🥲❤️

Sonyaninikizleri kafa yapıları kemik yapıları erkek gibi duruyor benim de 3 oğlumun ultrason resimleri 11 12 haftalarda böyleydi artık tecrübe oluştu 😁bir de az çok anlıyorum kız bebek kafa yapısı kemik yapısı nasıl olur erkek bebek kafa yapısı kemik yapısı nasıl olur diye yani bana ikisinin de kafa kemik yapısı erkek gibi geldi 🥰

Sermec27 ay sağlıklı olsunlar tabi de biri kız olsaydı iyiydi 😂🙏🏻 Allah sizinkileri de size bağışlasın ❤️

merveasd yaaa fetal dna yanılmaz diyorlardı ama yanıldı mi yani o da. Benim de özeldeki doktorum ikili test yapma fetal yap dedi de hala düşünme aşamasındayım 😂

Sonyaninikizleri Fetal DNA da ikizlerde net birsey diyemiyorlar biri kesin erkek dediler .genetik hastalıklar için yaptırdım bende yaptırmayacaktım çok kararsızdım 😕