vasmandara AyeGlKarabulut hem kesin demiş hem de aynı doktor yani, bilmiyorum ilginç, insan neye güveneceğini şaşırıyor
vasmandara defnevedoruk maşallah 💙 hayırlı olsun. Ben pek anlayamıyorum ultrason görüntüsünden, ama bacak arasını çok güzel görüntülemiş
vasmandara Talentedmom yok bana göstermedi, üç çizgi var diye de bet bir şey söylemedi. Erkek olsaydı net belli olurdu bu kız gibi duruyor dedi
Sudezeren81 vasmandara 24 haftada devlette öğrendin kız erkek dendi kız dendi sonra yine erkek detaylıda belli oldu
gizemzz AyeGlKarabulut size birde kesin denilmiş yani insan şaşırıyor bende de bir daha yanılma olmaz umarım hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin :)
AyeGlKarabulut gizemzz amin… ben 37 yaşındayım 23 de ilk oğlumu 30 da ikinci Buda 37 de alacağım 😂😂 son şans dı nasibimiz buymuş yapacak birşey yok artık
defnevedoruk 2bebek-41 iki doktorda erkek dedi kesin, bacak arasında çıkıntı ve kordon ayrı ayrı gözüküyor aslında
2bebek-41 defnevedoruk kaç haftalık resimde peki..benimki boştu ama resim çıkarırken parlamış iki çizgi üst üste gorunuyor