vasmandara Merhaba, bebeğimin cinsiyetine 14.haftada erkek olabilir dendi, 17.haftada bugün başka bir doktora gittim kız gbi görünüyor dedi. Sizce hangisinin doğru olma ihtimali yüksek? Başına gelen varsa fikrini paylaşabilir mi 🩵🩷
gizemzz vasmandara bacak arasına baktı mı bana çizgi var dedi ama bir önceki gitmem. De erkek demişti 15 16 haftalar da artık netleşiyor sanırım hayırlısı olsun
MinikBrokoli vasmandara valla bana da 14. Haftadayız kesin kız dedi , hani tahmin bile demedi 😂😂 %100 dedi kız dedi 😂😂
defnevedoruk vasmandara bana da 14+1 bir doktor %100 3 gün sonra başka doktor %100 dedi ultrasonda verdiler baya belli, şuan 16+0ım bir daha kontrole gitmedim
vasmandara gizemzz devlet hastanesiydi ben pek göremedim ekrandan, bacak arasına baktı galiba ama emin değilim
gizemzz vasmandara hayır netleşmedi 10 haftalarda erkek dediler çıkıntı var denildi çok bakıldı kordon mu diye değil dedi erkek 12 hafta kontrole gidince %80 kız üç çizgi var dedi yinede aramızda kalsın bir sonraki gelmenizde netleşir dedi ama bilmiyorum bir daha değişir mi net demedi o yüzden tereddütte kaldım açıkçası
vasmandara defnevedoruk hayırlı olsun🤍 100% demeleri çok rahatlatıcı, bana erkek dediğinde yüzde 70 dedi doktor
Mommywolf Çok şaşırdım gerçekten 14 haftada küçük değil yani erkek tahmin edilip de kız çıkması 😄 ama 17 de daha net anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Yine de bir iki hafta sabredebilirseniz tekrar gidip kesinleştirin isterseniz ☺️ Bana da 15. haftada kesin erkek dediler 18 olduk şimdi bizimki de değişir mi acabaa sizden sonra şüpheye düştüm 🤣🤣🤣
vasmandara Mommywolf artık ben de diyorum detaylı ultrasona kadar sabredeyim 😄 burda da çok okuduğum için insan şüpheye düşüyor