[silindi] Hanımefendi burada kimse kimseyi yalancılıkla suçlamıyor. Kimseye inanmadım da denmiyor. Durduk yere saldırmanın kötü yorum yapmanın anlamı yok. Acınız var ve büyük bir acı anlıyorum başınız sağ olsun ama karşınızdaki insanın da hamile olup hassas durumda olduğunu unutmadan yazın bu kötü cümleleri isterseniz. Ben doktorumun dediğini iletiyorum. Kimse inanın birinin bebeğine zarar gelsin istemez. Gelen de Allahtan. Siz birine bir şey demeden ve lafları süslemeden yazmayı bir daha düşünün isterseniz şayet karşınızda çocuk yok. Daha düzgün bir dil ile doktorumun söylediğinin yanlış olduğunu belirtisiz de gebelik kaybı olabileceğini açıklayabilirsiniz. Kaldı ki bir hamileye bu da neden açıklanır onu da bilmiyorum. Ben şayet zaten birisi bu durumdan çekiniyorsa olumsuzu yaşasam dahil söyleyip onun strese girmesini istemem bebeğine zarar gelmesin diye. Negatif düşüncelerinizi, süslediğiniz cümlelerinizi alıp gönderimden gidebilirsiniz şimdi. O kadar üstüme alınmıyorum ki bu dediğinizi… Çünkü yazdığınız hiçbir şeyi benim ağzımdan veya yazımdan duymadınız.