MhysaTheGreat ErsBegAs bebeği hissedene kadar o hisler oluyor sonra hissedince bugün az hareket etti ay dün daha hareketliydi oluyor o süreç sürekli devam ediyor maalesef annelik de biraz hep acaba nasıl diye düşünmek sanırım içinizi rahat tutun aksi bir belirti yoksa kanama akıntı vs vs hiçbir sorun yoktur Allahın izniyle :)
Newmomdml ErsBegAs tabii ki her annenin bedeni ayni degil, her bebek ayni gelismiyor maalesef. Etkileniyrosan bir suru oyle postlara bakma. Sen streslendikce kasildikca bebekte ayni seuleri hissediyor boyle düşün
Newmomdml ErsBegAs aslinda o degil sen ona eziyet ediyorsun olmayan bir seyi kafada kurup streslenerek 😅
LadyX ErsBegAs 10haftalık benim de sat 7 Kasım. Benim öyle tedirginliklerim hiç yok sadece kendimi düşünüyorum 😂 mide bulantım olmasın vs diye
LadyX ErsBegAs aaaaa nasıl denk gelmişiz 🤭 ben hemen anlamıştım hamile kaldığımı çünkü tam 28kasımda yerleşme kanaması olmuştu
LadyX ErsBegAs evet bende de oluyor prilam kullanmama rağmen. Siz mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz?
LadyX ErsBegAs yaaa bu arada bebek konusunda hiç tedirgin olmayın. Ben de öyleydim. Doktorumla konuştum sakın kötü düşünme, pozitif düşün, bir aksilik olsa zaten hemen anlarsın şiddetli karın ağrın olur, kanama olur dedi
ErsBegAs LadyX prilam kullanıyorum eğer daha da sık olursa diye bir ilaç daha verdi ama onu almadım ağırmış sanırsam
ErsBegAs LadyX aynı şekilde bana da canım o yüzden kafam rahatladı 🥹🥰 14 ağustos değil mi senin de şu anlık tahmini aslan bebekleri geliyor desene!! 🦁ee annişin bir cinsiyet tahmini var mı?