Edizhr Biranne_197 erkek gibi sanki ben içime doğani söylüyorum canım ilk bakınca bana hangisini çağrıştırırsa onu 🙈🥹bilenler vardır mutlaka testi direk anasayfada paylaşıp sorabilirisniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Yok senin değişmez artık inan 😂 ama yinede bekle tabi ne olur ne olmaz detaylıya kadar emin olmamak gerek
GirlandBoy_Mom Mavili1480 nerde inandım biliyomusun doktor artık bak inan dedi bana bayada belirginleşmiş dedi ben bi güldüm eve gidene kadar 🤣🤣🤣
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bana çıkıntı dedi bak bu pipi demedi 😂 ama var yani ben bilmez miyim bir oğlum var zaten alışkınım 😂😂
Burnosunn_annesi Mavili1480 aşkım ben sana yazdım geçen gün bir postta sordum ama dönmedin herhalde bildirim gelmedi sana şükür iyiyim Sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl🥰
GirlandBoy_Mom Mavili1480 hastalıktan gözümü açamıyorum dün geceden beri yediğimi atıyorum daha yeni yeni kendime geldim
Mavili1480 Burnosunn_annesi Aaa hangi post bildirim gelmedi görmedim kusura bakma 😲 iyiyim sanki hareket ediyor gibi emin olamıyorum canım öyle geçip gidiyor günler 🥰 sende nasıl durumlar
Burnosunn_annesi Mavili1480 iki gün olmamıştır kuzum Şükür iyiyim valla bende tam hareket diyemiyorum emin olamıyorum bakalım ne zaman buradayım diyecek mide bulantısı koku hassasiyetim devam ediyor özellikle koku mahvediyor beni 🥺
Mavili1480 Burnosunn_annesi Bende öyle canım kelebek gibi pır pır bir şeyler var ama emin değilim 😂 şükür mide bulantım geçti daha iyiyim yanma var her gün idare ediyorum süt soda şurup haftaya kontrolüm var cinsiyet kesin olur inşallah onu bekliyorum 😊
Burnosunn_annesi Mavili1480 ay hadi İnşallah kuzum benimde bulantı normalde olmadı mı işte koku gelince oluyor önce bir koku hassasiyetinin bitmesi lazım 🥴renni şeker surup vardı onu kullanırdım ilkinde bunda umarım olmaz
Mavili1480 Burnosunn_annesi 3.kutum bitiyor canım benim çok erken başladı mide yanmam oda beni bitiriyor 🤦♀️ çok zor