Burnosunn_annesi Mavili1480 benim de iki üç gün oldu mide yanması her dönemin ayrı zorluğu var kuzum🥲
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benim erken başladı canım yaklaşık 1 aydır var gündüzleri değilde akşam ve gece yanıyor 3 kutu şurup vardı bitirdim sağlık ocağına gittim sağolsun 200 ml büyük iki kutu yazmış bana 1-2 ay yeter kendi doktorum küçük yazıyordu 😂
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Aslında isim çokta benimde eşim beğenemiyor 😂 kız olsa basitti tek bir taneydi
Mavili1480 Hasibekar65 Evet en başında beri kız hissediyordum 10+6 da kızdı bacak arası boştu dün 13+6 çıktı ultrasonda erkek dedi doktorum buradan döner mi 😂
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Biliyorsun burada da o kadar kız yorumu aldım ki kendi hissim kızdı emindim yani nerdeyse çıkıntı dedi doktor şok oldum çok hareketliydi ama kordon olmaz ya baya belliydi eşimde baktı ama diyorlar değişebilir haftan erken sanmıyorum da 😂
Edizhr Biranne_197 erkek gibi sanki ben içime doğani söylüyorum canım ilk bakınca bana hangisini çağrıştırırsa onu 🙈🥹bilenler vardır mutlaka testi direk anasayfada paylaşıp sorabilirisniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah