Nazsuuu Busenur23 acilde 2 saat içinde çıkıyordu kan sonucu oraya keşke gitseydinz ama bişi olmaz Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah 🌸
Busenur23 Nazsuuu acil bana çok uzak ya direksiyon derslerim var gidemedim ama çarşamba test günüm ozaman da vercem busefer acilde vercem
Sultaninl Busenur23 sağlık ocağı genelede bir gün sonra sonuç veriyor hayırlısı inşallah bende dayanamıyorum test alıp idrar testi yapacağım ama korkuyorum
Busenur23 Sultaninl aslında erken benimde kan erken 14. Günü pozitif görende varmış ama biz dayanamıyoruz işte anlatamıyoruz kendimize gene de heyecanlılık sabırsızlık işte
Sultaninl Busenur23 bende test aldım biirwzdan yapacam haydi inşallah tutmuştur çarşamba kan veririm ben
Ayse71 Sultaninl evet maalesef negatif çıktı ilacı bıraktırdı adet oldummu tekrardan gidicem çağırdılar
Ayse71 Busenur23 verdim olumsuz oldu 3.aşılamam adet olup tekrar çağırdılar bakalım nasıl bir yol çizecekler
Sultaninl Busenur23 yarın çıkar büyük ihtimalle öğleden sonra ben sormuştum çünkü ertesi günün öğleden sonrasında çıkıyor Mus bende çarşamba kan vereceğim direk