Ayse71 Sultaninl 2.aşılamadan sonra kaldım yani bende pcos vardır eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu
Busenur23 Yok Canm yapmadım zaten adet tarihimde geçti ama yumurtam dirençli olduğu için iğne baya kullandım ben o yüzden erken diye düşündüm test günüm çarşamba dayanabilirsem dayanacağım 😀
Sultaninl Ayse71 anladım hayırlısıyla ikinci de tutar inşallah benim ilk aşılamam heyecan çok var o yüzden
Ayse71 Sultaninl inşaAllah kan vermeye gidiyorum bakalım artık bakılacak sonraki güzergah nasıl olacak ya tabi zor heyecan illaki oluyor 1 de olsa 2 de olsa aynı şeyi bekliyorsun sonuçta 😊
Ayse71 Sultaninl evet maalesef negatif çıktı ilacı bıraktırdı adet oldummu tekrardan gidicem çağırdılar
Ayse71 Busenur23 verdim olumsuz oldu 3.aşılamam adet olup tekrar çağırdılar bakalım nasıl bir yol çizecekler
Busenur23 Ben ayın 14. De oldum adet adet tarihim geçti zaten pcos varya adet aynı zaman bazen oluyorum bazen olmuyorum çıkmadı daha bekliyorum sağlık ocağında verdim bekliyorum daha inşallah erken çıkar yarına kalmaz
Nazsuuu Busenur23 acilde 2 saat içinde çıkıyordu kan sonucu oraya keşke gitseydinz ama bişi olmaz Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah 🌸