sumeyranur33 Sukrangoler iyi gene sansliymissiniz biz 15 dk da bebek ürünlerini hallettik orda bisey kalmadı 😄
poyrazmom_ Rabiul çok uygundu fiyatı trendyol ile karşılaştırdım dayanamadım aldım farklılık olsun hemen sıkılıyo zaten bebişler 🫠😂
Rabiul Canmoms3 kuleler aynı sadece biri kağıt diğeri plastik ikisinden birini almanız yeterli ben de kağıt olan var arkadaşımda plastik olan var ikimiz de memnunuz ben de halka da var ama daha kullanmadım kızım altı aylık
Nananan sumeyranur33 Jay maşallah gız bim sana çalışmış bugün 😂😂 ben elle tutulur bir oğlum için tuvalet kapabildim başka birşey yoktu alabileceğim
sumeyranur33 Nananan kocamla atmaca gibi her şeye el attık aldık 😃😃 ben tabi daha aktif oldum birşeyi kaptigim da benim az kaldı siz başka zaman kapın diyorum 😃
1rabia1 Bunlarda benim aldıklarım Küvet, maşrapa, banyo oturağı, ikili kaşık,emzik saklama kutusu, suluk, katı meyve emziği, askılar, dolap çekmece köşe koruyucu silikon bant Mama kaselerini çok aradım bulamadım siz bulmuşsunuz ne güzel güle güle kullanın😇🥰
Senaparlapusat Ben baya baya bişiler bulabildim saat 13.30 da gitmeme rağmen bebişim şanslı herşeyden son bitane kalmıştı ama aldık şükür 😀
senem-yabaci sumeyranur33 şoka da küvet seti gelmiş. Eşim orada çalışıyor. Aldı çarşamba günü bir de emzik askısı. Bugün de banyo filesi, keçe organizer, alt açma organizeri, alt açma örtüsü aldık. Tıklım tıklımdı. Ama neyse ki bizim aldıklarımıza dadanan yoktu 😂😂
Moomtoobee sumeyranur33 ay nasıl görsel ekliyosunuz ekleyemedim fotoğraf 🤣 bende biberon kurutucu diş kasiyici bebek askisi parmak kukla alt açma örtüsü aldım güzel şeyler vardı gerçekten büyük parçalar bitmişti 11 de gitmeme rağmen
sumeyranur33 Moomtoobee bende görsel ekleyemedim ya 😃 evet millet birbirini yiyecekti siz 11 de gene iyi almışsınız