Gunduzanne ben uşakta bir ilçedeyim. İlçe devlet Afyon devlet afyon afsu Akdeniz uni dahil hepsine en az iki defa gittim ama berbat deneyimdi hepsi. Birisi iki hafta kafası büyük der birisi enfeksiyondan şüpheleniyorum varsa eger aldır bebeği der devlet zaten kendisi bakıp kendisi yorumluyor yani her gittiğimde sürekli bi sorunla karşılaştım ve eşimi almıyorlar tek başıma bunlarla ugrasmak canimi sıktı. Zaten ilk özele gitmiştik iki defa ondan da memnun kalmadım açıkçası daha üstümü giymeden kendisi koltuğa oturup konuşmaya başlıyor ben yanına gittiğim zaman da iki hafta sonra gel demekten başka bi faydasını görmedim 😅 prof hocamızlada detaylı usg de çıkan bebek beynindeki parlaklıktan dolayı gitmiştik yani özelde bakacak olan sadece o vardı unide çektirip özelde sonuç göstermiş gibi olduk yani para için yapıyor olsa kendisi detaylı çeker kan tahlili vs alirdi ama o hepi sakinleştirdi beni ve suan herhangi bi anormal durum görmüyor doğum için başka bi yer düşünemiyorum ama tabi fiyat araştırması yapmakta fayda var böyle bi durumum olmasa bende muhtemelen ya özelde herhangi bi hocada yada devlette falan doğum yapardım