yeni_anne2 Hasret72 ben aslen ağrılıyım canım 😊10 senedir de İstanbul da yaşıyorum 2 seneye yakında evliyim 🥰🌸 senn
yeni_anne2 zeynosileannis kızz zatenn o gelin makyajı adı altında alınan parayı Allah affetsin 😂🤣 yazık günah
Burnosunn_annesi yeni_anne2 kızzz benim baba tarafı büyük dedelerimiz ağrıdan göçmüş bitlise akraba çıksak şaşırmam kan çekiyor ama sankii🤩😂😂
yeni_anne2 Hasret72 maşallah hemen hemen aynız 🤭🌸Rabbim saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰
yeni_anne2 Burnosunn_annesi meselaa bak bende başkasının saçını çok güzel boyarım beğenilir 😁 kendime uğraşmadan direk kuaför Ama senn yine çok alıştırma bosverrr 🤭
seyma0661 yeni_anne2 bulunduğum yerde kaşı güzel almıyorlar bir kere gittim eve geldim üstünden bide ben aldım. Güzel alan biyer var o da çok uzak 😂😂😂
yeni_anne2 seyma0661 evett oda çok zor oluyor bende bulundum yerde 3 tane varr birisini beğendim ona gidiyorum suanlık diğer ikisi pek iyi değildi maalesef
yeni_anne2 Burnosunn_annesi benim eşim siirtli kayınpederım siirt kayınvalıdem Bitlis buna daha çok şaşıracaksınız 😂🤭 çıkarız fena mıı
Burnosunn_annesi yeni_anne2 özel değilse neresinden Bitlis’in özelede geçebiliriz eğer görünmeyecekse🤭
yeni_anne2 Burnosunn_annesi yok ne özeli olucak siirt baykanlılar canım 😁🌸 ama Bitlis için kaynanamın hiç sormadım hatırlamıyor olabilirim de 🤭