Jasmine2426 Blueeberryy 40+0, 2 buçuk cm açılma var kasılmalar ara ara var karnım semsert nst de sancı bi var bi yok , nişanım dün geldi pazar tekrar nst bakıcaklar öyle 🥹
ayseheyecanli Blueeberryy bizde 39 a bugün girdik inşallah 40 ı bulmayız da kavuşuruz oğluşla🥰 erkekler cidden geç geliyomuş. Dr vajinal muayneyle 2 cm açılma sağladı o gün biraz sancım oldu ama sonra durdu ama karnım aşağı düşmüş gibi hissediyorum sizde durum nasıl
gammzeeaa Blueeberryy bende 39+5 oldum size doktor bi şey demedi mu 40 hafta dolduktan sonra en geç şu gün diye gün belirleniyor diye biliyorum
Zeyzeyy- Blueeberryy adet ağrısı gibi karnım belim ağrıyor ama devamı yok 🥲 yarında doğurmazsam cumartesi suni sancı 🫠
Blueeberryy Zeyzeyy- yaa banada sali dedi 41 hafta son Allahtan 😅 burda tarcinli su icenleri gordum sancilari geliyomus ama tirsiyorumda yapmaya🤣
Blueeberryy Jasmine2426 bana cati muayenesi yapti ama acilma varmi yokmu bakmadi cstide ben gircem nst ye bakalim nisan falan da gelmedi 🧐 nişan nasildi rengi falan