Aslannnn Bebekveben bende 17+3 um canim al bendende o kadar bizdr aldik biraz kiz kıyafetleri zıbın falan ☺ bide yaz bebegi olacaklar ya alışverişte nelere dikkat etsek acaba 🤔
Sakaryali Mucizemiz4735 Normal mis canim sıkıntı yapma 23. Haftada hisseden bile varmış. Bende bazen acaba bisey olmus mudur endişesi var doktora gitmeye korkuyorum acaba kötü bisey der diye
srpaca Kadmet aman Kuzum millet almasan almamış der alsan erken der bence abartılmadığı sürece insanın hevesi yani alabilir ben de cinsiyeti öğrenince aldım indirimli bulunca ya da çok hoşuma gidince kaçırmıyorum 😁
Hllslck 16+4 olduk bugün ikinci hamileliğim ama hareketlerini hissedemiyorum böyle olan vqr mı? Siz hissediyor musunuz?
Hllslck Busraclt ay bazıları çok erken hissettiler acaba bende mi gariplik var dedim. Sırt üstü yatıp bekliyorum ama yok hissetmiyorum
Hllslck Temmuz annişleri nasılsınız? Nasıl gidiyor? 21+1 olduk biz. Artık gümbür gümbür tekmeliyor kızım içeriden. Haftaya detaylı usg randevum var. Ayrıca 4,5 kilo aldım bugüne kadar. :)