ValideSultan [bilinmeyen] ben diyetisyenim yalan mı söyleyeyim bildiğim bir konuda aman ye bir şey olmaz diyerek vebale girmem
Polo [bilinmeyen] midye yemene gerek yok Geçenlerde yine böyle konu açılmıştı yazmıştım. Bende çok severim midye Pilav yap tereyağsız normal bi pilav. İçine karabiber dök. Yerken üzerine limon sık ve ye Aynısı oluo :)
Polo mom02636 haram derken ?? Haram deil ki Dikkat ederse türkiye de haram olan şeyler alanen heryerde kolay ulaşılabilir olmuor.
Polo [bilinmeyen] rica ederim :) Canının çekmesi geçicek. Böylece midye yememiş olacaksın çünkü çok zararlı :) Gerek yok yani bebeğe zarar vermeye :)
Polo [bilinmeyen] Evet kesin bi açıklama bir bilgi yok:/ Haram olsa her sokak başında satılmaz zaten. Aynen insanlar bilip bilmeden araştırmadan duyduğunu yazıyor sinir oluorm . Dediğin gibi herşeyi yap yap sonra haram die yemedim etmedim yapmadın olsun haram olmayan şeyler dahi .
ValideSultan [bilinmeyen] doğal süreç gereği beslenmenin her dönemde yapıldığını en önemli alanın ise gebe ve çocuk beslenmesi olduğunu bilmeyen bir ebeye mesleği anlatıp zaman kaybedemek gereksiz